Hogyan lehet egy mélyen vallásos emberrel vitázni?
“ na ilyen az amikor elkeseredetten védi a hitet ”
Na pont ilyen az a fanatikus ateista, aki inkább olyan mint a szektások.
Sehol nem írtam hogy a vallást védeném. Van rálátásom a katolikus és evangélikus egyházra, és a zen buddhizmusra. Mindegyiknek látom előnyét, hátrányát.
Neked viszont van egy darab bited, ami szerint aki nem a neked megfelelő választ adja, az vallási fanatista, punktum.
A legjobb példa vagy arra a fajta ateistára, aki ugyanolyan vitaképtelen, mint bármely vallási fanatikus.
"Na pont ilyen az a fanatikus ateista, aki inkább olyan mint a szektások." nem vagyok ateista te olvasni nem tudó.leirtam hogy nem tudom hogy létezik e isten(agnosztikusságnak hivják ezt).erről beszéltem.még értelmezni se tud.na tényleg lezártam.
Nem hitem van barátom hanem tudásom.Vicces hogy elkezdtél másolni.(projektálod a frusztrációd amikor tudod hogy rólad van szó erre a másikat is beállitod olyannak mint magad (vitázni nem tudó fanatikus vitapartner)
23, nincs frusztrációm. Te támadtál be, mert a válaszom nem fért bele a beszűkült világnézetedbe, és most folytatod személyeskedéssel.
Valaki pont ezt említette korábban. Azért vicces, hogy két sorból komplett analízist készítesz arról hogy mit gondolok, frusztrál-e valami, illetve azt is tudni véled akár 1000 kilométerekről a világhálón keresztül, hogy mit gondolok.
Ez kérlek nem tudás hanem vak hit. :D
“ És einstein oké hogy hitt és?De a hitét tudta bizonyitani és máris nem lett hit hanem bizonyitott tény.”
Igen, pontosan. (Leszámítva azt, hogy még most is van olyan tézise, amiben nem biztosak)
Ezt megfordítva, ha nem hitt volna benne, mi lett volna a motivációja, hogy bizonyítson olyan dolgot, amiben nem hisz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!