Hiszel a Mennyei Atyánkban?
Figyelt kérdés
Én a Kereszténység Istenében hiszek, számomra ő a világ mindenség Ura, Teremtője és ő a mi Szerető Mennyei Atyánk és hiszek az Egy Fiában Urunk Megvalto Jezusban Es a Szent Szellemben2021. febr. 9. 23:58
11/22 anonim válasza:
10.:Akkor te be is tartod a 7 főbűnt. :)
12/22 anonim válasza:
10-es ha tudod akkor már nem kell hinned. Hinni csak addig kell és olyan dolgokban amit nem tud az ember. Nem kell hinned abban hogy voltál 7 éves mert azt tudod. Viszont abban hinned kell hogy megéred az öregkort feltéve ha még nem vagy abban a korban, mert ezt még nem tudhatod hogy valóban így is lesz.
13/22 anonim válasza:
12.:Ő szerintem a kérdésre válaszolt,hogy hisz benne,mert tudja hogy létezik,így érthette.
14/22 anonim válasza:
12.:Ezért is írhatta nagy H-val,hogy hiszek.
15/22 anonim válasza:
13-as én ezt értem de épp az a lényeg hogy vagy hisz az ember vagy tudja. Amit tudunk abban már nem tudunk hinni, mert az már valódi tudás. Hinni csak addig tudunk valamiben amíg nem tudjuk. Amiben hiszünk azt nem tudhatjuk, amit tudunk abban pedig nem tudunk hinni mivel azt már tudjuk.
16/22 anonim válasza:
15.:De a kérdező így tette föl a kérdést,ezért válaszolhatott így.
17/22 anonim válasza:
10-es úgy érthette, hogy tudja, hogy hisz. Máshogy nincs értelme.
19/22 anonim válasza:
Ja bocsánat így már értem, hogy tudja magáról hogy Ő hisz. Így már világos. Kicsit későre jár azt hiszem. :) Köszi a válaszod!
El is köszönök, jó éjszakát Mindenkinek!
20/22 anonim válasza:
15.:Arra válaszolt a hiszekkel,és hozzátette,hogy mert tudja.Csak slankítva fogalmazott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!