Én a Kereszténység Istenében hiszek, számomra ő a világ mindenség Ura, Teremtője és ő a mi Szerető Mennyei Atyánk és hiszek az Egy Fiában Urunk Megvalto Jezusban Es a Szent Szellemben
Helyesen beszélsz fiam. Még ma bekerülsz a Paradicsomba.
Ölel: Jézus
2021. febr. 10. 00:01
3/22 anonim válasza:
Ember, gondolom te Spameled szét ezt a kategóriát a vallási kérdéseiddel. Van vallás kategória, oda írogass!
2021. febr. 10. 00:01
4/22 anonim válasza:
3: Hagyd, én nagyon jót röhögök rajta ! 😅😅😂
2021. febr. 10. 00:02
5/22 anonim válasza:
Nincs ezzel semmi baj, amíg az emberek tiszteletben tartják egymás hitét. Ha csak a világvallásokat vesszük akkor is a kereszténységen kívül megemlíthető a hinduizmus, a buddhizmus és az iszlám. Mindenhol más-más istenek vannak, van olyan vallás amit az egyistenhit, van amit a többistenhit jellemez. De egyik vallásra sem lehet azt mondani hogy ez felette áll ennek vagy annak. Mindenki a saját hite és a vallása szerint él, csak arra kellene figyelni hogy mindenki úgy gyakorolja a vallását, a hitét hogy azzal másoknak ne okozzon kárt és sérelmet.
Amúgy nem vagyok vallásos, de nem vagyok ateista sem és teljes mértékben elfogadom bárki bármilyen vallást gyakorol vagy bármiben is hisz, ha tiszteletben tartja mindenki más vallását és hitéletét.
2021. febr. 10. 00:06
6/22 anonim válasza:
Nem hiszek benne,mint a hívők,de nem hiszem azt se,hogy nincsen,mint az ateisták.Van erre a kettő közötti állapotra,egy hivatalos kifejezés,de nem jut az eszembe,én kételkedőnek tartom magamat.
2021. febr. 10. 00:10
7/22 anonim válasza:
6 Agnosztikus
2021. febr. 10. 00:24
8/22 anonim válasza:
7.:Az lehet az,igen,a szót már hallotam valamikor,de akkor nem tudtam mit jelent,azóta meg elfelejtettem,így rá se kerestem.Nagyon Szépen Köszönöm a segítséget! :)
2021. febr. 10. 00:27
9/22 anonim válasza:
7.:Már megvan,az Ördögűzés Emily Rose üdvéért c. filmbe hallottam ezt a kifejezést.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!