Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Figyelt kérdés
Jelentsek.18:21."Egy erős angyal pedig felemelt egy nagy malomkőhöz hasonló követ,a tengerbe dobta és ezt mondta.Igy fogják elhajitani Babilont,a nagy várost, egy hirtelen mozdulattal,és soha többé nem találják meg"

#jelentés #Tengerbe
2021. febr. 5. 21:57
1 2 3 4
 31/36 A kérdező kommentje:
A 30-ast a 29 neki szántam mert szeretem a hülyeséget.
2021. febr. 7. 15:01
 32/36 anonim ***** válasza:
Nem, sosem voltam tanú, mert rajtad keresztül is látom, hogy milyen férgeket vonz a sátán egyháza. Hazug vagy és gonosz, mellé nél ismered a Bibliát, miközben máson meg számon kéred. Nem, ezt a mocskot meghagyom a magadfajtának, oda való vagy. Kerüld csak el a keresztényeket, nem érdemli meg egyetlen egy egyház sem, hogy betedd a lábad egy szent helyre.
2021. febr. 7. 15:03
 33/36 A kérdező kommentje:

32.Kedves Elek.

"Nem,ezt a mocskot meghagyom a magadfajtának"

"Be tedd a lábad egy szent helyre".így ahogy előadód ezzel a szavakkal ez neked szent hely?Akkor milyen az a hely amelyik nem szent?Az mar az inkvizíció?Nem azok szebben beszéltek.

Hogy én Tanú vagyok?Nem.De szeretnek az lenni,de még van csiszolni valom.Nem helyes az ilyen emberekkel leállnom mint te,akinek a szotára a régi lovas kocsisoké.

2021. febr. 7. 15:31
 34/36 anonim ***** válasza:

"de még van csiszolni valom"

Na igen, mert még ők se nagyon szeretnek bevenni ilyen nyilvánosan gyűlölködő aljadék embereket. Hiszen az ilyenekkel csak magukat járnak le a mostaninál is jobban.

2021. febr. 7. 16:26
 35/36 anonim ***** válasza:

Még mindig nem vagyok elek te véglény. Amúgy hogy akarsz tanú lenni, mikor a Bibliát sem tudod használni és egyértelmű, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi van benne? Követeled az igéket, miközben azt sem tudod, hogy eszik vagy isszák 😂😂😂😂😂😂😂

Hol van az leírva, hogy a sátánfattyúkkal is úgy kell bánni, mint egy emberrel?

2021. febr. 7. 16:27
 36/36 A kérdező kommentje:

35.Kedves Elek.

"Hol van leírva,hogy a sátánfattyukkal is úgy kell bánni mint egy emberrel"

Milyen szentekhez illő beszéded van,ugyan hol vásároltad,mert a katolikusok nem beszélnek ilyen rondán?Külömben egy/két ilyen fattyu kerülhet minden keresztényeknek nevezett vallásban.

Jól szórakozok a szent beszédeden.Ilyen szavakkal ne nyulj a Bibliához mert megfertőzöd.Nagyon jól szórakoztatsz,csak mindent fordítva csinálsz.

Haaaaa>

2021. febr. 7. 17:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!