Mit jelent az alábbi Biblia vers?
32.Kedves Elek.
"Nem,ezt a mocskot meghagyom a magadfajtának"
"Be tedd a lábad egy szent helyre".így ahogy előadód ezzel a szavakkal ez neked szent hely?Akkor milyen az a hely amelyik nem szent?Az mar az inkvizíció?Nem azok szebben beszéltek.
Hogy én Tanú vagyok?Nem.De szeretnek az lenni,de még van csiszolni valom.Nem helyes az ilyen emberekkel leállnom mint te,akinek a szotára a régi lovas kocsisoké.
"de még van csiszolni valom"
Na igen, mert még ők se nagyon szeretnek bevenni ilyen nyilvánosan gyűlölködő aljadék embereket. Hiszen az ilyenekkel csak magukat járnak le a mostaninál is jobban.
Még mindig nem vagyok elek te véglény. Amúgy hogy akarsz tanú lenni, mikor a Bibliát sem tudod használni és egyértelmű, hogy fogalmad sincs arról, hogy mi van benne? Követeled az igéket, miközben azt sem tudod, hogy eszik vagy isszák 😂😂😂😂😂😂😂
Hol van az leírva, hogy a sátánfattyúkkal is úgy kell bánni, mint egy emberrel?
35.Kedves Elek.
"Hol van leírva,hogy a sátánfattyukkal is úgy kell bánni mint egy emberrel"
Milyen szentekhez illő beszéded van,ugyan hol vásároltad,mert a katolikusok nem beszélnek ilyen rondán?Külömben egy/két ilyen fattyu kerülhet minden keresztényeknek nevezett vallásban.
Jól szórakozok a szent beszédeden.Ilyen szavakkal ne nyulj a Bibliához mert megfertőzöd.Nagyon jól szórakoztatsz,csak mindent fordítva csinálsz.
Haaaaa>
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!