Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Figyelt kérdés
Jelentsek.18:21."Egy erős angyal pedig felemelt egy nagy malomkőhöz hasonló követ,a tengerbe dobta és ezt mondta.Igy fogják elhajitani Babilont,a nagy várost, egy hirtelen mozdulattal,és soha többé nem találják meg"

#jelentés #Tengerbe
2021. febr. 5. 21:57
1 2 3 4
 11/36 A kérdező kommentje:
Kedves Elek,olyan nő vagy mint én.A barátód 3 hónapja a privátban Eleket írt és,hogy a tanuktól ki vagy közösitve s ezert a nagy gyülölet.Ebből eredően nem is tanácsos veled szót váltsak az alacsony szinted miatt.Szószerint a vallásos oldalra nem fórumozni térsz be hanem Biblia használat nélkül hevergőzz a pocsolyába,mint nem hitetlen hanem a hívők gyülölője.
2021. febr. 6. 09:40
 12/36 anonim ***** válasza:

Ez nem egy vallásos oldal edgár, hanem bármilyen témában lehet írni és kérdezni, nézd, még ilyen is van, itt talán jobban tudnál élvezkedni:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szexualitas

Egyébként a Babilon az őrtornyot jelenti. Ugye Babilonban volt a bábeli torony, ami szintén torony. Egyedül az őrtorony ami torony és egy vallás, Isten pedig el fogja pusztítani az őrtornyot sok követőjével együtt. Mert Isten helyett saját okoskodásukra hallgattak és megváltoztatták Isten szavát is.

2021. febr. 6. 09:44
 13/36 A kérdező kommentje:

"Egyebkent a Babilon az Őrtornyot jelenti".

A Babilon a hamis vallást jelenti.

Csak ismereted ha nincs ezt írhatom Kimbilikitinek is.

Vagy azért véded a hamis vallást mert meg vagy győződve,hogy benne vagy?

Írd ki nyugodtan,nem vagy egyedül benne.

Kedves nővérkém!

2021. febr. 6. 10:01
 14/36 anonim ***** válasza:

Fél évvel ezelőtt írt állítólag barátom neked előtte három hónappal, hogy ki vagyok közösítve. 😂😂😂

Azt sem tudod már mit hazudj sátánfattyú.

2021. febr. 6. 10:07
 15/36 A kérdező kommentje:

Bosszant az igazság?

Elküldöm a privátot neked csak a titoktartás miatt nem merem mert nem szeretnek visszaélni vele.De ha megtudom az ő neve nélkül oldani a nyílt fórumon elküldöm,csak a változás miatt nem kaptam meg és meg telefont is cseréltem,addig voltak nevek és könnyü volt.

"Sátánfattyú""aki jól áll az vigyázon,hogy el ne essen"

Kedves nővérkém Elek.

2021. febr. 6. 10:25
 16/36 anonim ***** válasza:

edgár, te hogy ismersz fel bárkit itt, ha anonim a hozzászóló? Ebből is látszik, hogy csak hazudsz.

Egy másik kérdésnél azt írtad, hogy nem használom a Bibliát, akkor tessék idézek neked belőle, mert ezt mondja rólad Isten szava:

"Csupán csalást eszelnek ki, akiknek hazugság az örömük. Hazugság van a szájukban, s kívánják az áldást, bár szívükben átkot hordoznak."

2021. febr. 6. 11:25
 17/36 A kérdező kommentje:
Innen látszik,hogy nem tudod használni a bibliát mert nem tudod leszámozni.Egy laikus,hogy keresi meg,hogy a bibliábol idézted vagy Marx Karcsitol.
2021. febr. 6. 14:15
 18/36 anonim ***** válasza:
Saját állításod szerint te ismered, s neked írtam, akkor meg mit problémázol? Vagy ennyire szeretsz kötekedni?
2021. febr. 6. 14:33
 19/36 A kérdező kommentje:

Ha nem igazolod a bibliábol számozással érvényét veszítette,mert nem egy ember kell értse hanem mindenki aki olvassa (csalásból könnyebb élni.)

Komolytalan vagy.

2021. febr. 6. 14:54
 20/36 anonim ***** válasza:
Tagadhatod amit idéztem, Istent tagadod vele.
2021. febr. 6. 14:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!