Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Mit jelent az alábbi Biblia vers?

Figyelt kérdés
Jelentsek.18:21."Egy erős angyal pedig felemelt egy nagy malomkőhöz hasonló követ,a tengerbe dobta és ezt mondta.Igy fogják elhajitani Babilont,a nagy várost, egy hirtelen mozdulattal,és soha többé nem találják meg"

#jelentés #Tengerbe
2021. febr. 5. 21:57
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:

20# Mindig sejtettem, hogy ez a sátánfattyú nem ismeri a Bibliát, de most be is igazolódott és még ez mer mástól bibliai igét követelni, mikor azt sem tudja, hogy egy-egy ige hol van.

Nesze disznó, itt a gyöngy, bár nem érdemled meg: 62. Zsoltár, 5. vers

2021. febr. 6. 15:48
 22/36 A kérdező kommentje:
Ezt is a Jw.Org/UVF-bol vetted ki.
2021. febr. 6. 16:06
 23/36 anonim ***** válasza:
Szerintem senki se használja azt a ferdítést.
2021. febr. 6. 16:49
 24/36 anonim ***** válasza:
Fogalma sincs arról, hogy hogyan kell olvasni a Bibliát.
2021. febr. 6. 16:54
 25/36 A kérdező kommentje:
Neked nem volt azért vagy kiközösitve.
2021. febr. 6. 17:27
 26/36 anonim ***** válasza:
Sosem voltam tanú. Sosem tettem be a lábam egyetlen sátáni királyság terembe és tudod még sajnálni sem tudlak azért, hogy a kedves testvéreid hagyják, hogy komplett hülyét csinálj magadból állandóan azzal, hogy egyértelművé teszed azt, hogy kicsit sem ismered a Bibliát. Kussolnak és nem állnak ki melletted és nem szólnak, hogy fejezd be, hagyják, hogy mindenki lássa mennyire fogalmad sincs semmiről.
2021. febr. 6. 17:36
 27/36 A kérdező kommentje:

Te ismered csak nem látszik.

[link]

2021. febr. 6. 19:46
 28/36 A kérdező kommentje:
26.Melyik gyülekezetben voltál Tanú?
2021. febr. 7. 11:49
 29/36 anonim ***** válasza:
Sosem voltam tanú edgár, soha nem tettem be a lábam a sátán házába. Nem kell túl sok ész felfogni, hogy nem kell tanúnak lenni ahhoz, hogy az ember ismerje a mocskos, sátáni tanításaikat, amiért te annyira rajongasz, de látom neked annyi sincs.
2021. febr. 7. 13:17
 30/36 A kérdező kommentje:

Kedves Elek.

Ott voltál a tanuknál mert azok mocskolodnak gunyolodnak ennyire,sértve érzik magukat a kitessékelés miatt.Meg az a jó,hogy a rövid eszed miatt nem kapsz csúnyább szavakat de ez is bőven elég bemutatkozásnak,hogy milyen szülő és milyen vallás nevelt.Jobb lett volna a tanuknál maradj legalább mentes volnál az ilyen hororisztikus megjelenésektől.Ilyen szavakkal képviseled azt a vallást aki annyi mindent meg tett,hogy egy ilyen evangélium hirdetőt faragjon belőled?Sajnálom a vallásodat és a nevelőidet,lehet,hogy onnan is tovább kell lépj mert a földön olyan vallás nincs,hogy valakit ilyen szotárral elfogadjanak.

Ha nem harakszol megkérdezem,ennel szebbeket tudsze,mert jot szórakoztam?

2021. febr. 7. 14:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!