Keresztények! Ti soknak tartjátok a napi 4 imátkozást? Vagy kevés?
Figyelt kérdés
Ti mennyit szoktatok imátkozni, és milyen időközönként?
Én mihelyst felkeltem, reggeli előtt, ebéd előtt, vacsora előtt, és elalvás előtt.
21/f
#imádkozás #Isten +
2021. jan. 26. 14:39
11/17 anonim válasza:
Én szerintem a negyedik imádkozás helyett jobban tennéd, hogyha kötetlenül beszélgetnél Istennel, nehogy egyszer azon kapdd magad, hogy elgépiesedett és kiüresedett lett az imád.
(De azért olvasd a Bibliát is mert képmutatóknak tartja Krisztus azokat, akik maguk előtt csengetnek, akik hirdetik magukról hogy mennyit imádkoznak vagy jótékonykodnak. Hanem csendben vonulj el hogy senki se tudja hogy imádkozzol, hogy kettesben maradj Vele... )
12/17 anonim válasza:
Ez igy, ahogy leirod, nem sok.
Egyebkent Neked kell eldontened, mennyire van igenyed, ez egyeni dolog.
13/17 A kérdező kommentje:
#11 szoktam bibliát olvasni, reggel fél órát, és este is fél órát.
2021. jan. 27. 11:53
14/17 anonim válasza:
Nagyszerű! Minden elismerésem a tiéd. Jó példával lehet leginkább hatni környezetünkre. Gratulálok.
15/17 A kérdező kommentje:
Köszönöm!
2021. jan. 27. 18:14
16/17 anonim válasza:
Nem a száma határozza meg, hanem az érzelem.
17/17 anonim válasza:
Imádkozz akkor is, ha valamivel ki kell tölteni az időt, vagy valami közben pl én szoktam gaming közben is stb. ezekre jó a "Jézus ima" ami annyi, hogy mondogatod Jézus nevét... Lényegileg ez is imádság, mivel istenre figyelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!