Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol/hogy tudnék gyónni?...

Hol/hogy tudnék gyónni? Létezik valamilyen alternatív lehetőség (online, telefon stb.)?

Figyelt kérdés
Elkövettem egy hatalmas bűnt, ami a lelkem nagyon befeketítette... Szeretném hamar Istennek meggyónni, hogy én is elszámolhassak az iszonyú lelkiismeretfurdalással is, ami vele jár. Hibáztam és megbántam, ha tehetném lekevernék egy pofont, a pár órával ezelőtti önmagamnak, hogy ne tegyek meg valamit. Járvány van és ezért a mi városunkban a templomok is be vannak zárva. Létezik online gyónás? Vagy legalább telefonon keresztül? Tényleg nagyon fontos lenne és törekedni fogok az eljövendőben arra, hogy ilyen ne forduljon elő még egyszer. Segítenétek nekem? Köszönöm előre is!

2021. jan. 24. 14:56
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
26%
Ha Isten létezik, miért szükséges ahhoz pap, hogy meggyónj? Hall téged ha imádkozol. Szerintem a hülyeség itt kezdődik...
2021. jan. 25. 20:49
 32/35 anonim ***** válasza:
31-es, ez két különböző dolog. A gyónás nem azért van, mert bárki tagadná, hogy Isten ne hallaná, ha valaki imádkozik.
2021. jan. 26. 08:55
 33/35 anonim ***** válasza:
32-es, akkor minek van? Tudtommal ez Istenre és a bűnösre tartozik. A többi már csak emberi butaság.
2021. jan. 26. 09:20
 34/35 anonim ***** válasza:
Hívj fel egy katolikus papot telefonon, és arra hallgass, amit mond, gondolom ő ebben a kérdésben az illetékes. Amit mond, azt fogadd el.
2021. jan. 29. 13:54
 35/35 anonim ***** válasza:
"Ha Isten létezik, miért szükséges ahhoz pap, hogy meggyónj?" Mert katolikusoknál így szokták. Te nyilván más vallást követsz, mint a kérdező.
2021. jan. 29. 13:55
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!