Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hol/hogy tudnék gyónni?...

Hol/hogy tudnék gyónni? Létezik valamilyen alternatív lehetőség (online, telefon stb.)?

Figyelt kérdés
Elkövettem egy hatalmas bűnt, ami a lelkem nagyon befeketítette... Szeretném hamar Istennek meggyónni, hogy én is elszámolhassak az iszonyú lelkiismeretfurdalással is, ami vele jár. Hibáztam és megbántam, ha tehetném lekevernék egy pofont, a pár órával ezelőtti önmagamnak, hogy ne tegyek meg valamit. Járvány van és ezért a mi városunkban a templomok is be vannak zárva. Létezik online gyónás? Vagy legalább telefonon keresztül? Tényleg nagyon fontos lenne és törekedni fogok az eljövendőben arra, hogy ilyen ne forduljon elő még egyszer. Segítenétek nekem? Köszönöm előre is!

2021. jan. 24. 14:56
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
Nem és egyáltalán nem voltam ingerlékeny és semmim nem fájt, már majdnem felülemelkedtem ezen a bűnön, de végül visszatért és megint olthatatlan vágyat érzek rá... :-(
2021. jan. 25. 15:34
 22/35 anonim ***** válasza:
0%
Most a te nagy bűnöd az önkielégítés?
2021. jan. 25. 15:44
 23/35 A kérdező kommentje:
Igen, ráadásul betegesen sokszor csináltam régen...
2021. jan. 25. 15:48
 24/35 anonim ***** válasza:
0%
Húha, hát ez hatalmas nagy baj. Tudod ezzel most hány embernek ártottál? Ejnye bejnye te kis huncut középkori szentfazék.
2021. jan. 25. 15:52
 25/35 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Szeretettel ajánlom ezt a cikket.

U.i.: én is küzdöttem ezzel, és hála Istennek azért, hogy Ő nem hagyott a bűn-gödörben, hanem rám szólt, megbocsátott és megszabadított! Valóban felszabadulhatunk, áldott legyen ezért az Úr!

Bízz benne, neked is segítségedre siet! :)

Isten áldjon!

2021. jan. 25. 15:59
 26/35 anonim ***** válasza:
0%
25-ös, hát nálad is van baj az biztos :D
2021. jan. 25. 16:05
 27/35 anonim ***** válasza:
60%

Ugyan már 26-os! Aközött amikor én is azt magyaráztam magamnak, hogy ezzel nincs semmi gond és aközött ahogy most érzem magam, tényleg van különbség. Sokkal tisztább a lelkiismeretem és felszabadultabb vagyok. Nem értem miért, nem tanítottak, magyaráztak erről. Egyszerűen szégyelltem magam még saját magam előtt is, most pedig nincs miért. Hadd örüljek ennek :)

Azért mert nem értesz meg valakit, nem biztos, hogy baj van vele.

2021. jan. 25. 16:14
 28/35 A kérdező kommentje:
Nagyon hálás vagyok a biztatásért, köszönöm!
2021. jan. 25. 16:21
 29/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szívesen! :)
2021. jan. 25. 16:26
 30/35 A kérdező kommentje:
Nem fogom, van annyi akaraterőm hogy ne tegyem.
2021. jan. 25. 19:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!