Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az allatok (kutyusom) hova...

Az allatok (kutyusom) hova jutnak a halaluk utan?

Figyelt kérdés
A szentiras szerint az allatokban nincs "Spiritus" es ugy tudom nem emlitik az allatokat, hogy ok is a mennybe kerulnenek e. Nekem a kutyusom tobb szeretetet, meghallgatast, tiszteletet ad mint az emberek. A kutya huseges. A kutyusom szeret engem, biztos vagyok benne.Ha a Joisten ugy dont, hogy a mennybe kerulok , ahol elvileg az orok boldogsag var, akkor miert nem talalkozhatok majd ott a kutyusommal, aki hatalmas nagy szeretetet adott?

#Allatok halal utan #Allatok lelke
2021. jan. 4. 15:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%

"a farkas és bárány együtt legelnek Isten országában"

Igen, de el kell keserítselek: ezek 𝐍𝐄𝐌 ugyanazok az állatok lesznek, amelyek most éltek. A Biblia szerint az állatok halandók és nincs lelkük.

2021. jan. 5. 02:13
 12/15 anonim ***** válasza:
57%
De ott lesznek ők is.
2021. jan. 5. 10:39
 13/15 anonim ***** válasza:
Amúgy van a Bibliában erre hivatkozás. Mégpedig egy hasonlat, hogy akik nem hisznek Istenben és fiában Jézusban, akkor elmúlnak mint az állatok. Tehát szépen elalszanak és ennyi. Azt, amit most is az ateisták gondolnak, hogy megyünk a föld alá és ennyi.
2021. jan. 6. 19:06
 14/15 anonim ***** válasza:
Sehova, porrá lesznek.
2021. jan. 12. 15:05
 15/15 anonim ***** válasza:
Nem hinném, a mennybe kerülnek biztos vagyok benne.
2021. jan. 13. 01:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!