Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az allatok (kutyusom) hova...

Az allatok (kutyusom) hova jutnak a halaluk utan?

Figyelt kérdés
A szentiras szerint az allatokban nincs "Spiritus" es ugy tudom nem emlitik az allatokat, hogy ok is a mennybe kerulnenek e. Nekem a kutyusom tobb szeretetet, meghallgatast, tiszteletet ad mint az emberek. A kutya huseges. A kutyusom szeret engem, biztos vagyok benne.Ha a Joisten ugy dont, hogy a mennybe kerulok , ahol elvileg az orok boldogsag var, akkor miert nem talalkozhatok majd ott a kutyusommal, aki hatalmas nagy szeretetet adott?

#Allatok halal utan #Allatok lelke
2021. jan. 4. 15:51
1 2
 1/15 Akitakarsz ***** válasza:
39%

A bibliát nem olyanok írták akik jártak ott.

Higgy benne hogy ott lesz. Nem kell ehhez egy könyvben leírt dolog.

2021. jan. 4. 16:03
 2/15 anonim ***** válasza:
40%
A földbe.
2021. jan. 4. 16:07
 3/15 anonim ***** válasza:
81%
A Biblia nem rendelkezik erről, annyi bizonyos, hogy az állatok nem rendelkeznek olyan egyéni lélekkel, mint az ember. De ez önmagában nem zárja ki, hogy valami módon viszont lásd szerintem.
2021. jan. 4. 16:19
 4/15 anonim ***** válasza:
70%

A Biblia ír néhány állatról, pl. hogy a farkas és bárány együtt legelnek Isten országában, az oroszlán szalmát eszik - illusztrálva ezzel azt, hogy senki nem bánt senkit.

Az ember aszerint kerül a mennybe, hogy van-e hite Istenben, az Ő kegyelmében és szeretetében, befogadja-e a szívébe. Az állatoknak erről nincs döntése. De ha van, akkor szerintem eleve Isten mellett döntenek.

Mondok valamit: a kutyád és Isten jól ismerik egymást. Hisz a kutyádat is Isten teremtette, az állatok pedig ösztönösebben állnak a teremtéshez, mint az ember. Isten Gondoskodni fog a kutyádról, ha lejár a földi ideje.

A személyes véleményem az, hogy az állatok is ott lesznek a mennyben, de nem azért mert ők hittek vagy jók voltak vagy ilyesmi, hanem azért, hogy az ember boldogsága teljes legyen.

2021. jan. 4. 16:25
 5/15 anonim ***** válasza:
15%
A földalá, de kínában a tányérra kerülnek a haláluk után
2021. jan. 4. 16:34
 6/15 anonim ***** válasza:
17%
Sehova, a kutya csak egy állat.
2021. jan. 4. 16:43
 7/15 Akitakarsz ***** válasza:
37%

Az ember is xd

2021. jan. 4. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:
78%
Mennybe, az én cicusommal, ott lesz, biztos vagyok benne, sőt vannak ilyen halálközeli élmények is
2021. jan. 4. 17:35
 9/15 anonim ***** válasza:
82%
"Minden kutya a mennybe jut". :)
2021. jan. 4. 17:57
 10/15 anonim ***** válasza:
80%

Par napja veszitettem el a szeretett kutyusom, ugyanez jar a fejemben azota is. Remelem barhol van most, boldog es egyszer lathatom ujra.

Higgyunk benne, hogy a mennybe mennek!

2021. jan. 4. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!