Hogyan tette Istvan király keresztényé a korabeli pogányokat?
48.Hát látod,edgar nem is keveri össze a a Krisztusi keresztényeket sem a jehovákkal sem veled sem azokkal akik az inkviziciot lefolytatták.Mert jehovák nincsennek te az inkvizíció és Istvan mögött állsz akik gyilkoltak a sajátjukat 1000 even keresztül.
A Krisztusi keresztény ezeket nem tette,de tette az ellenkezője az Ördög.
János.8:44."Ti a ti atyátoktol az ördögtől vagytok,és a ti atyátok kivánságait akarjátok tenni.Az gyilkos volt kezdettől fogva,és eltért az igazságtol, mert nem szereti az igazságot.Azért hazudik, mert ő ilyen.Ő hazug és a hazugság atyja"
42,52.Nem szeretnélek elszomorítani,de a 42-ben megemlited,hogy Istvánrol írtam a"több tízmilliót".Nem Istvánrol írtam egyedül hanem az 1000 éves inkvizícióval együtt,amièrt fel is kaptam a vizet,mert az inkvizíció számbeli pusztítása és az Istvan teror viselkedése között számban nincs egyenlőség.Valoban Istvan legalább 98%-al kevesebb csonkitást,gyilkolást végzett mert a rövid uralkodási èveit az ezer évvel nem lehet összehasonlitani,ami túl volt Európa határain,amikor Istvan egy kis területen volt szűk egymillió emberrel.De azért meg az inkvizíciónak előhirnöke volt István tettei.
Így,én mondhatom neked,hogy te nem olvasod amit írtam,mert ha olvastad volna nem irnád,hogy István népére azt mondtam több tízmillió.
Így én mondhatnám,hogy te nem olvasod el amit írtam.
De semmi baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!