Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia Isten szava?

A Biblia Isten szava?

Figyelt kérdés
Sok rokonom szerint a Biblia mesekönyv mert tele van sok manipulacioval, félelemmel, parancsokkal, és pl a nagy batyamek mondták hogy így nehéz élni , véleményük szerint élvezni kell az életet nem kell be dőlni minden túlvilági mesének. ! a Biblia Isten igéje, én hiszem hogy van pokol és menny! Hiszem hogy Jezus meghalt és feltamadott erettunk ő az Isten Fia a megvaltonk... én úgy élek hogy pl: nem cigizem, nem iszom alkoholt, az egyetlen amit fogyasztok napi 1-2 kávé,, tisztelek szeretek másokat, szoktam néha adakozni, itthon beteg nagyszuleimnek sokat be segítek , vásárlás stb. de a magán életembe nem nagyon avatom be Istent. Viszont szűz vagyok 21F vagyok, jó lenne már agyba bújni valakivel csak ugye nem engedi a biblia házasság előtt . ÉN úgy gondolom annak bűn aki már hazas de nem egy függetlennek
2020. dec. 26. 10:12
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
100%

ezt mar sokszor, sok kulonbozo formaban megkerdezted

sajat onallo dontesed, hogy mit gondolsz a Bibliarol meg a hazassag elotti szexrol

2020. dec. 26. 22:19
 22/23 anonim ***** válasza:
0%

Csak annyit írnék, hogy a bibliai házasságnak semmi köze ahhoz, amit az emberek házasságnak hívnak. Nekem eddig 3 partnerem volt még is bibliai értelemben már 4 házasságom is volt, miközben az általános definíció alapján nem tervezek házasodni egész életembe.

A bibliához bölcsesség kell. Az egész egy hatalmas kódkönyv. Minden betűje egy szimbólum, spirituálisan fejlettnek kell lenni, hogy érthesse az olvasó.

2020. dec. 27. 09:37
 23/23 anonim ***** válasza:
100%
#22: Egyházi házasságot nem lehet kötni polgári házasság nélkül, úgyhogy a házasságaid nem bibliaiak.
2020. dec. 27. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!