Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » A Biblia Isten szava?

A Biblia Isten szava?

Figyelt kérdés
Sok rokonom szerint a Biblia mesekönyv mert tele van sok manipulacioval, félelemmel, parancsokkal, és pl a nagy batyamek mondták hogy így nehéz élni , véleményük szerint élvezni kell az életet nem kell be dőlni minden túlvilági mesének. ! a Biblia Isten igéje, én hiszem hogy van pokol és menny! Hiszem hogy Jezus meghalt és feltamadott erettunk ő az Isten Fia a megvaltonk... én úgy élek hogy pl: nem cigizem, nem iszom alkoholt, az egyetlen amit fogyasztok napi 1-2 kávé,, tisztelek szeretek másokat, szoktam néha adakozni, itthon beteg nagyszuleimnek sokat be segítek , vásárlás stb. de a magán életembe nem nagyon avatom be Istent. Viszont szűz vagyok 21F vagyok, jó lenne már agyba bújni valakivel csak ugye nem engedi a biblia házasság előtt . ÉN úgy gondolom annak bűn aki már hazas de nem egy függetlennek
2020. dec. 26. 10:12
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
31%
Te bisztos a menyószágba kerülsz.
2020. dec. 26. 10:39
 2/23 anonim ***** válasza:
100%
Nem arról szól a Biblia, hogy ha teszel számodra néhány jó dolgot, akkor a mennybe kerülsz. És nem manipulál.
2020. dec. 26. 10:44
 3/23 anonim ***** válasza:
80%
Jó, de ezeket minden héten leírod. Ennek mi értelme?
2020. dec. 26. 10:47
 4/23 anonim ***** válasza:
60%
3# lehet, hogy feledékeny.
2020. dec. 26. 10:52
 5/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
0%

Kavezni bun kerdezo

meg colazni is

mindketto az ordog itala

hogy nem avatod be maganeletedbe? Isten mindent lat rejtekedben is

inkabb arra gondolsz ami vegen egyertelmu hogy a vallasi elirasokat nem tartod betartandonak, mert szerinted mashogy kell erteni, vagyis hazassag elott paraznalkodni nem bun szerinted

2020. dec. 26. 11:10
 6/23 anonim ***** válasza:

Hit kérdése, hogy Isten szava-e.

Én nem találtam benne semmit, ami alapján azt kellene mondanom, hogy abban a könyvben Isten beszél.

2020. dec. 26. 11:55
 7/23 anonim ***** válasza:

Igen. Embereket használta fel annak leírására, hogy mihez tartsák magukat. Felállította a mindenki számára betartandó erkölcsi alapelveket, amely egységesen mindenkire vonatkozik aki az Ő vezetése alatt szeretne élni. Sátán tanítása megosztottá teszi az embereket, Isten pedig egységbe és harmóniába tartja a népét.

Ettől lehet látni a különbséget, hogy ki az aki Isten útmutatása szerint él, és ki az aki nem. Jelképesen megvannak jelölve ezáltal azok, akik hozzátartoznak.

2020. dec. 26. 11:57
 8/23 anonim ***** válasza:
32%
No, pont a hetes válaszoló van a legmesszebb Istentől, mert azt hiszi, hogy Isten csak akkor szeret, ha helyesen viselkedik. Ez a saját lelki nyomorát mutatja meg.
2020. dec. 26. 12:33
 9/23 Közveszélyes Kontár ***** válasza:
fenevad szama van egyikeken, masikukun a barany vere
2020. dec. 26. 12:35
 10/23 anonim ***** válasza:
0%

8

"mert azt hiszi, hogy Isten csak akkor szeret, ha helyesen viselkedik."

Nem hiszem, Tudom. Jézus mondta:(János 14:15) 15 Ha szerettek engem, megteszitek, amit parancsolok nektek.

Isten mindenkit szeret, de csak azoknak ad lehetőséget az életre, akik már most megtanulnak úgy élni, ahogy elvárja.

Ez nem lelki nyomor, hanem Isten törvénye.

2020. dec. 26. 15:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!