Sok rokonom szerint a Biblia mesekönyv mert tele van sok manipulacioval, félelemmel, parancsokkal, és pl a nagy batyamek mondták hogy így nehéz élni , véleményük szerint élvezni kell az életet nem kell be dőlni minden túlvilági mesének. ! a Biblia Isten igéje, én hiszem hogy van pokol és menny! Hiszem hogy Jezus meghalt és feltamadott erettunk ő az Isten Fia a megvaltonk... én úgy élek hogy pl: nem cigizem, nem iszom alkoholt, az egyetlen amit fogyasztok napi 1-2 kávé,, tisztelek szeretek másokat, szoktam néha adakozni, itthon beteg nagyszuleimnek sokat be segítek , vásárlás stb. de a magán életembe nem nagyon avatom be Istent. Viszont szűz vagyok 21F vagyok, jó lenne már agyba bújni valakivel csak ugye nem engedi a biblia házasság előtt . ÉN úgy gondolom annak bűn aki már hazas de nem egy függetlennek
Nem arról szól a Biblia, hogy ha teszel számodra néhány jó dolgot, akkor a mennybe kerülsz. És nem manipulál.
2020. dec. 26. 10:44
3/23 anonim válasza:
Jó, de ezeket minden héten leírod. Ennek mi értelme?
2020. dec. 26. 10:47
4/23 anonim válasza:
3# lehet, hogy feledékeny.
2020. dec. 26. 10:52
5/23 Közveszélyes Kontár válasza:
Kavezni bun kerdezo
meg colazni is
mindketto az ordog itala
hogy nem avatod be maganeletedbe? Isten mindent lat rejtekedben is
inkabb arra gondolsz ami vegen egyertelmu hogy a vallasi elirasokat nem tartod betartandonak, mert szerinted mashogy kell erteni, vagyis hazassag elott paraznalkodni nem bun szerinted
2020. dec. 26. 11:10
6/23 anonim válasza:
Hit kérdése, hogy Isten szava-e.
Én nem találtam benne semmit, ami alapján azt kellene mondanom, hogy abban a könyvben Isten beszél.
2020. dec. 26. 11:55
7/23 anonim válasza:
Igen. Embereket használta fel annak leírására, hogy mihez tartsák magukat. Felállította a mindenki számára betartandó erkölcsi alapelveket, amely egységesen mindenkire vonatkozik aki az Ő vezetése alatt szeretne élni. Sátán tanítása megosztottá teszi az embereket, Isten pedig egységbe és harmóniába tartja a népét.
Ettől lehet látni a különbséget, hogy ki az aki Isten útmutatása szerint él, és ki az aki nem. Jelképesen megvannak jelölve ezáltal azok, akik hozzátartoznak.
2020. dec. 26. 11:57
8/23 anonim válasza:
No, pont a hetes válaszoló van a legmesszebb Istentől, mert azt hiszi, hogy Isten csak akkor szeret, ha helyesen viselkedik. Ez a saját lelki nyomorát mutatja meg.
2020. dec. 26. 12:33
9/23 Közveszélyes Kontár válasza:
fenevad szama van egyikeken, masikukun a barany vere
2020. dec. 26. 12:35
10/23 anonim válasza:
8
"mert azt hiszi, hogy Isten csak akkor szeret, ha helyesen viselkedik."
Nem hiszem, Tudom. Jézus mondta:(János 14:15) 15 Ha szerettek engem, megteszitek, amit parancsolok nektek.
Isten mindenkit szeret, de csak azoknak ad lehetőséget az életre, akik már most megtanulnak úgy élni, ahogy elvárja.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!