Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Szerintetek ez igaz? Nagyon...

Szerintetek ez igaz? Nagyon kétségbeestem

Figyelt kérdés
22 éves leszbikus nő vagyok egyik ismerősömnek coming outoltam és azt mondta hogy a pokolba fogok megrothadni és a húsom égni örökre ha meg nem térek és meg nem bánom a leszbikusságomat. Szerintetek ez tényleg igaz??
2020. dec. 17. 04:24
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
88%
Szerintem nem igaz, hogy valaki ilyet mondott neked.
2020. dec. 17. 04:35
 2/18 A kérdező kommentje:
Pedig megtörtént sajnos :(
2020. dec. 17. 04:36
 3/18 anonim ***** válasza:
62%
Nem fogsz csak emiatt a pokolba kerülni.
2020. dec. 17. 04:50
 4/18 anonim válasza:
27%
Én ezért nem hiszek semmiben és senkiben ezzen a világon! Hát milyen istenetek van nektek? Nem fogadna el olyannak amilyen vagy és egyébként nem is tehetsz róla....
2020. dec. 17. 05:17
 5/18 anonim ***** válasza:
45%

Nem létezik pokol, megnyugodhatsz. Éveket töltöttem azzal hogy a vallásokat kutattam és a keresztény vallás egy vicc, 3 ősi vallásból és 2 polgári törvénykönyvből lett összeollózva.

Pl Jézus a görög mitológia Heraklésze (Herkules) apja az isten (Zeusz) anyja egy szűz (Akhméné) a görögök megváltója aki alámerült a holtak folyójába majd fent az Olümposzon helyet foglalt apja jobbján.

2020. dec. 17. 06:47
 6/18 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező. Nem, nem fogsz a pokolba kerülni mert csak egy emberek által írott könyv ezt mondja. Amúgy is! Nem lenne a halottak 1%-a aki a mennybe ha a bibliát és az egyházat vennénk alapul, mert annyi a kettőben az ellentmondás hogy ha pusztán 1 valamit megteszel vagy nem teszel meg mert pl ugyanarról van szó. Már a pokol vár.

Egyház megszületésed előtt már bűnősnek tituál mert nem vagy megkeresztelve. Szerintem jobb lenne kihabarodnod a biblia illetve az egybáz f..szságaiból és követni a valódi saját hited.

2020. dec. 17. 07:02
 7/18 anonim ***** válasza:
38%
A kérdés az, hogy Istennel milyen a kapcsolatod? Ő mit mond neked erre?
2020. dec. 17. 08:41
 8/18 anonim ***** válasza:
53%

Ha nem térsz meg, tényleg elkárhozol, mint mindenki. Ha megtérsz, elindulsz a megszentelődés útján és akkor meg kell tisztulnod a homoszexualitásból is. de ha szívből tértél meg, akkor ez nem jelent neked gondot, mert meg is akarsz majd tisztulni.

De a homoszexuális sem különb egyikünknél sem. Mindenki bűnös, mindenkinek meg kell térni

2020. dec. 17. 09:12
 9/18 anonim ***** válasza:
38%
8as. Homoszexualis az szexualis beallitodsag. Ez olyan mint ha heteronak azt mondod hogy fekudjon le a sajat nemevel. Nem fogja tudni soha eletbe barmennyire akarja, mert maskepp lett teremtve. Na a homok is. Szoval nem bun
2020. dec. 17. 09:15
 10/18 anonim ***** válasza:
76%

Melegnek lenni: nem bűn.

Kiélni : bűn.

2020. dec. 17. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!