Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, mi a véleményete...

Keresztények, mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Nem provokáció, tényleg érdekel a válasz.

2020. dec. 9. 11:10
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/141 anonim ***** válasza:
55 vagyok. 79.-es kezdtem egyedül érezni magam a veleményemmel.
2020. dec. 17. 14:04
 82/141 anonim ***** válasza:
43%
Ezért kell a gyerekeknek a Dúró Dóra által Ellenzett könyveket olvasniuk (vagy felolvasni nekik) hogy ők már ne legyen olyan elmaradottak.
2020. dec. 17. 16:35
 83/141 anonim ***** válasza:
23%
Szerintem meg homo párok csak olyan gyermeket hozhassanak ki (olyan korút), akik el tudják dönteni, hogy szeretnének-e hozzájuk kerülni vagy nem.
2020. dec. 17. 16:42
 84/141 anonim ***** válasza:
43%

83

Tehát inkább rohadjon az árvaházban a gyerek de nehogy boldogan nőjön fel még ha meleg szülőknél is.

Nem kell a saját bizonytalanságodat kivetíteni a gyerekre.

Attól még hogy te látens homoszexuális vagy attól még egy gyerek nem lesz homoszexuális csak azért mert a szülei azok.

Képesek meg érteni ezt főleg ha nem olyan maradi módon nevelik fel.

2020. dec. 17. 17:02
 85/141 anonim ***** válasza:
23%

"Tehát inkább rohadjon az árvaházban"

Nem rohad meg az árvaházban.

"de nehogy boldogan nőjön fel még ha meleg szülőknél is."

Majd ő eldönti, hogy akar-e meleg szülőknél felnőni vagy sem.

"Attól még hogy te látens homoszexuális vagy"

Öhmm... jól vagy? :D

"attól még egy gyerek nem lesz homoszexuális csak azért mert a szülei azok."

Most ez hogy jön ide? Annyit mondtam, hogy hadd döntse el a gyermek döntőképes korában, hogy szeretne-e homoszexuális szülőkhöz kerülni vagy sem.

2020. dec. 18. 19:49
 86/141 anonim ***** válasza:
43%

Mikor lesz döntőképes korában?

18 éves korábban már elég idős lesz hogy eldöntse?

Miért kell ezt így eldönteni? Mi a problémád azzal ha meleg szülőknél nő fel?

2020. dec. 18. 21:50
 87/141 anonim ***** válasza:
89%

Nem kell ahhoz 18 évesnek lenni. Elég 8 évesnek is lenni ahhoz, hogy megértse, mit jelent az, hogy azonos nemű pár, és hogy szeretne-e ilyen szülői környezetben felnőni. Iskolás korától erre már képes egy gyermek.

"Miért kell ezt így eldönteni? Mi a problémád azzal ha meleg szülőknél nő fel?"

És neked mi a problémád azzal, ha inkább a gyerekek jogait preferálnám, mintsem a melegek jogait?

2020. dec. 18. 23:30
 88/141 anonim ***** válasza:
48%
Ha túllendülnék már egyszer végre hogy egy szülő szexuális orientációja semmi hatással semmire, akkor pontosan annyi jogot formálnék egy gyermek örökbefogadására melegként, mint amennyi egy heteroszexuálisnak megadatik. Ha abban az esetben sem kell megvárni a döntéshez szükséges felfogóképesség korát a gyereknél, hogy megállapítsa milyen szülő viszi haza, akkor az én esetemben miért kellene? Amit írsz pont annyira bűzlik mint az, hogy miért nem várunk 18 éves koráig heteroszexuálisoknál, amikor eléri azt a kort hogy gyerekként már ne lehessen befolyásolni és belenevelni a homofóbiát. :D Tessék. Kimondtam. :D
2020. dec. 18. 23:46
 89/141 anonim ***** válasza:
43%

""Miért kell ezt így eldönteni? Mi a problémád azzal ha meleg szülőknél nő fel?"

És neked mi a problémád azzal, ha inkább a gyerekek jogait preferálnám, mintsem a melegek jogait?"

Akkor ilyen módon meg kéne várni minden esetben hogy 8 éves legyen legalább hogy tiszteletben tartsuk a jogait és ő eltudja dönteni hogy milyen szülő fogadja örökbe.

Mert mi van ha ő nem akar szőke szülőket például.

2020. dec. 19. 09:44
 90/141 anonim ***** válasza:
60%

88.

A 87 lehet bizonytalan a nemi beállítottságában és így az ő esetében lehet befolyásoló tényező lenne ez.

2020. dec. 19. 09:50
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!