Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, mi a véleményete...

Keresztények, mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Nem provokáció, tényleg érdekel a válasz.

2020. dec. 9. 11:10
 131/141 anonim ***** válasza:
17%
A homoszexuálisság önmagában nem bűn, hiszen a bűn felől szabad akaratunk van dönteni. Az ilyen abnorm életstílus propagálása, és a homokosok közti szex is nyilván már bűn.
2021. jan. 6. 00:19
 132/141 anonim ***** válasza:

A bibliában hol van leírva hogy a homoszexualitás bűn?

Valaki betudná ide idézni?

Amennyiben a homoszexualitás bűn akkor fölöttük ítélkezni nem csak istennek van joga? Nem csak ő döntheti el hogy valóban bűn-e vagy sem?

Az ember ítélkezhet bármi felet de hogy valóban bűn-e valami azt nem csak ő tudja meg mondani? Akkor azonban lehet tévesen ítélünk el másokat.

2021. jan. 6. 10:29
 133/141 anonim ***** válasza:

132

Idézni nem tudom, de az ószövetségben van az, hogy ne viselkedjenek az asszonyok egymással úgy, és a férfiak ne háljanak egymással, mint ahogy asszonyokkal szokás.

De ez a zsidókról írt részben van, ugyanúgy, mint a 10 parancsolat is, biztos mert a zsidók a többi népekhez képest többször szegték meg a másoknak magától értetődő erkölcsi szabályokat.

2021. jan. 6. 15:43
 134/141 anonim ***** válasza:
Mivel én nem szoktam asszonyokkal hálni, így nekem szabad a férfi férfi létemre. :) A magától értetődő erkölcsi dolog az hogy nem szólsz bele olyanba ami szerinted 4 fal közé való. :)
2021. jan. 6. 15:48
 135/141 anonim ***** válasza:

134

Nem a bibliát olvasó személyére vonatkoztatva a "hálás"t, hanem ahogy asszonyokkal ÚGY ÁLTALÁBAN szokás.

2021. jan. 6. 15:50
 136/141 anonim ***** válasza:
65%
Én is azt mondod, én úgy ÁLTALÁBAN nem szoktam így, nem tudom hogy nem szabad. ;)
2021. jan. 6. 16:58
 137/141 anonim ***** válasza:

136

Kekeckedsz, ahogy a rabbiképzőben tanítják. Pontosan tudod, hogy mit jelentett, amit írtam.

2021. jan. 6. 17:08
 138/141 anonim ***** válasza:
65%
Ne haragudj, azt hittem azért érthető, hogy a nyelvtani megfogalmazást kihasználva vicceskedtem.
2021. jan. 6. 18:01
 139/141 anonim ***** válasza:
60%
Csak a hálást tiltja, a szexet nem :)
2021. jan. 6. 20:48
 140/141 anonim ***** válasza:
Ez nem az a téma, hogy alkalmas legyen a poénkodásra, sajnos véresen komoly.
2021. jan. 6. 21:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!