Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Keresztények, mi a véleményete...

Keresztények, mi a véleményetek a homoszexualitásról?

Figyelt kérdés
Nem provokáció, tényleg érdekel a válasz.

2020. dec. 9. 11:10
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯
 71/141 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul látják-e , hogy az LMBTQ "propaganda" hetero, kicsi gyerekeket változtat homoszexuálissá? Aki homoszexuális, úgyis az marad, aki nem az sem változik meg. Könnyebb másra hárítani, biztos más valaki/valami miatt van, még véletlenül sem önként érez vonzalmat azonos nem iránt. Nevetséges a feltételezés is.
2020. dec. 12. 16:06
 72/141 anonim ***** válasza:
80%
Ott a belinkelt videó, megváltozott a meleg srác. Tézised élő cáfolata. Tudod, ha nevetségesnek hívod azokat az embereket akitől függ az, állítólagos homoszexuális szabadságod és állítólag korlátoznak, az elég furcsa. Szavaiddal élve: Könnyebb másra hárítani, biztos más valaki/valami miatt van. Te pontosan ezt csinálod, másokat hibáztatsz és nevetségesnek hívsz. Nem sok értelmét látom a további csevegésnek.
2020. dec. 12. 16:39
 73/141 anonim ***** válasza:
20%

Az, hogy egy ember korábban vonzódott azonos neműek iránt, később önakaratból, olyan segítséggel akik AKARTÁK, hogy hetero legyen - ez fontos tény - megpróbálkozott az ellenkező nemmel és "valamilyen" mértékű sikerrel meg is tette nem bizonyít semmit az alábbiak közül:

LMBTQ "propaganda" tette meleggé kiskorában.

Meleg volt, akit heteróvá "varázsoltak".

2020. dec. 12. 16:46
 74/141 anonim ***** válasza:
20%
Kit hibáztatok, mi miatt? Mert rám is vonatkozik egy törvény. Hogy nem házasodhatok, meg fogadhatok örökbe..ja hogy ehhez semmi közöd, nem rajtad múlt ... Ennyi erővel senkin se , mégis van ilyen törvény. Tehát amikor összekevered a saját véleményed és a jog előtti emberi egyenlőség határait, persze hogy ok okozati összefüggés van az olyan közt, mint Te. Méghogy én bárkit is hibáztatok. Kevered a szezont a fazonnal.
2020. dec. 12. 17:00
 75/141 anonim ***** válasza:
72%

"31-es válasza: Nem igaz, hogy a homoszexuálisok melegnek születtek egy félmillió embert vizsgáló kutatás szerint. Társadalmi és környezeti tényezőknek sokkal nagyobb szerepe van ebben a a tanulmány szerint."

Aztán csodálkoztok, ha egy meleg azt gondolja, hogy nincs olyan, hogy hetero, csak makacs, és bepróbálkozik nálad :D

2020. dec. 13. 13:46
 76/141 anonim ***** válasza:
0%
Bugyuta hozzászólás további halmozását jó lenne ha kerülnéd.
2020. dec. 13. 14:25
 77/141 anonim ***** válasza:
76%

Akik el ítélik a melegeket.

Nem pont azt mondja a vallásotok hogy el kell fogadni mindenkit úgy ahogy van???

Akkor miért is mentek szembe a saját hitetekkel és ellenzitek a melegeket?

2020. dec. 17. 10:38
 78/141 anonim ***** válasza:
65%
Elcseszett egy gondolkodásotok van. Személyiségről kell ítélni és nem arról,hogy hova dugja az ágyban.
2020. dec. 17. 12:06
 79/141 anonim ***** válasza:
83%
10-eske, ez NEM betegség, hogy ki lehessen gyógyulni belöle.
2020. dec. 17. 12:32
 80/141 anonim ***** válasza:
16%
Èn már az óvodában lehúztam a másik srác nadrágját, mert kíváncsi voltam, hogy mi van neki ott, ahol nkem a fütyim van. Ez nem betegség, nem ez-az, meg a fene tudja, hogy miket ki nem jelentenek ezzel kapcsolatosan. Egy óvodást még nem tereltek a homoszexualítás felé, hanem egészen egyszerüen a saját nememre voltam kíváncsi. Ez azóta is így van, akár mire vezetjük vissza. De, hogy nem betegség, az biztos. Szerintem egyébként vagy kromoszóma, vagy pótcselekvés, vagy idegi alapon van. Azt is biztosra veszem, hogy érzékeny lelkek vannak a homoszexualítás mögött. A pótcselekvést pedíg átéltem, mert apa nélkül nöttem fel. Nem láttam magam elött férfi példaképet, vagy akitöl kérdezni lehetett volna, vagy aki magától elmesélte volna nekem, hogy milyen az igazi férfi ? Miért van szeméremszörzet vagy, hogy mért áll fel a farkam ?
2020. dec. 17. 12:44
❮❮ ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!