A jehova-tanúi által rendezett kongresszuson mi szokott a program lenni?
Csak a szokásos. Propagják a sajátos tanrendszerüket, riogatnak az istenítélettel meg az armagedonnal, hogy addig a "kevés ideig" engedelmeskedj nekik, a "bölcs" rabszolga osztályuknak, meg osztogasd a magazinjaikat, szerencsétlen tudatlan embereket bevakítandó.
Ezen tanrendszer megalapozott kritikáját itt találod:
"armagedonnal"
Ha nem vennéd észre ebben vagyunk más vallások is elismerik ezt. Te ezt nem vetted még észre? =)
"7 sign of apocalypse" dokumentum film is bemutatja ezt is nem hinném, hogy Jehova Tanúi készítették nézd meg azt rájössz!
Nézd, ismerem én az Őrtorony tanrendszerét, megvan a Library CD-jük is, nagyjából végigolvastam, továbbá megvan az összes, valaha volt Őrtorony kiadvány 1879 óta. Azt, hogy megfilmesítik az újat nem tud mutatni. Továbbra is alapvetően tévesnek látom az Őrtorony alapvető tanításait, a világvégemániás hozzállásukat meg butaságnak.
Nekem is van egy videófilmem, a címe "Jehova Tanúi az ajtódnál", a következő linkeken megnézheted:
1. rész: [link]
2. rész: [link]
3. rész: [link]
4. rész: [link]
Te hajlandó vagy megnézni?
Az előttem írónak üzenem ,hogy küldje már el nekem azt az
Őrtornyot ,amiben világvége dátumot olvasott !!Ugyanis én rendszeresen olvasom ,de még ilyet nem láttam benne !
Amilyen forrásokat ajánlgatsz olvasásra ,egyáltalán nem a Biblián alapul ,hanem emberi ostobaságokon ,ezért nem olvasnám el !Nem szeretném megfertőzni magam ,annak meg aki már meg van fertőzve jócskán,észre sem veszi ,hogy milyen káros !
Hogy a kérdésre is válaszoljak ,a kongresszusok tele vannak jobbnál-jobb előadásokkal ,amikből megtanulod alkalmazni a Biblia tanácsait .Tudsz fejlődni szellemileg.Szoktak lenni jó tapasztalatok,interjúk .
Persze mindezeket csak azok tudják értékelni ,akik valóban vágynak megérteni Isten szavát és akaratát ,és élvezik Isten népének a társaságát !
A többieknek csak unalom lenne ,hiszen írva is van :
"nézvén hiába néznek és hallván hiába hallanak ,az értelmét sem fogják fel !(máté 13:13)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!