Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Közben lasan elkezdődött e...

Közben lasan elkezdődött e jelenések könyve?

Figyelt kérdés
A jelenések könyve nem tudjuk mikor jön el. Nem tudjuk pontosan mit jelent, hert hogy van mögöttes jelentése az is bisztos. Az utolsó időkben is azok fogják tudni hogy itt a vég, amikor eljön. A jelek viszont a történelem folyamán soha nem voltak ennyire láthatóak. Nézzük csak peldául a klímaváltozást, a migránsválságot, a koronavírust! A föld tele van szeméttel, rengetegen éheznek, rengeteg kultúra van veszélyben. A fenevad belyege is készen áll! A bélyeg nem más mint a mobiltelefon. Régen a rabszolgákat bélyegezték meg, ám ez nem olyan bélyeg. A homlokunkon a bélyeg lehet az ideológia, amely az államok feletti hatalmat szolgálja, és aki hangulatos reklámokkal igyekszik a földet megmenteni miközben a saját érdekeit nézi és rombadönti a földet.  Kezünkben lévő bélyeg pedig a telefon. A technológia az utóbbi években annyit fejlődött mint még soha. Pár evel ezelőtt senki sem kütyüzött az utcán. Lasan a telefonunkal végzünk mindent, vele fizetünk vele bankolunk stb... [link]

2020. nov. 27. 14:47
1 2 3 4 5
 31/44 anonim ***** válasza:
0%

#29 Nincs olyan hogy zsidó te féleszű

Régen nem is léteztek zsidók hanem hébereknek hívták őket.

És te félreérted mert az ószövetség nem tökéletlen hanem tökéletes és még mindig be kell tartani

2020. nov. 28. 12:09
 32/44 anonim ***** válasza:
Ha tökéletes lett volna, akkor nem kellett volna új szövetség. Van olyan hogy zsidó, ez a nevük magyarul te féleszű. A zsidók magukat is zsidónak nevezik, gondolom csak jobban tudják, mint valami féleszű itt.
2020. nov. 28. 12:13
 33/44 anonim ***** válasza:
0%
#32 Akik ma zsidoknak hivjak magukat eleve nem is tudják kiknek a leszarmazottai. Igen tokeletes volt es attol hogy van újszövetség semmiben nem cafolja az oszovetseg ervenyesseget jezus sem azert jott hogy eltorolje a torvenyt es a profetakat hanem hogy megmutassa hogyan kell betartani de sajnos ezt sokan ugy ertelmezik hogy eltorolte mikozben nem. Szeles az ut ami pusztulasba vezet es latom te ezen az uton jarsz hisz szerinted semmit nem kell betartani majd isten csak ugy beenged teged a mennybe...
2020. nov. 28. 12:16
 34/44 anonim ***** válasza:
43%
Hát persze, te okosabb vagy a zsidó rabbiknál is, te tudod, nekik meg fogalmuk sincs... Na inkább törlöm ezt meg a másik kérdést is a listámból, nem sok kedvem van ilyen agyalágyulttal társalogni.
2020. nov. 28. 12:18
 35/44 anonim ***** válasza:
0%
#34 Jo utat a pokolba
2020. nov. 28. 12:23
 36/44 anonim ***** válasza:
0%

Hát nemtom, én eléggé tévedtem ezzel kapcsolatban. Akármilyen nagy is az a dolog, nem lehet ráhúzni a fizikai világra, mivel mindig csak gondolat marad (ezt nem árt tudni). Jó mondjuk van egy efód, én igy hivom, lényeg hogy fizikai tárgy, és az elszineződött, a múltkori után vettem észre. Öngyilkos is megpróbáltam lenni a multkori után, igy mindent összevetve, az alapján 30 év rossz karma van még hátra, azután lesz világhirü, tévedhetetlen, állandó ihletettség ilyesmik. (mert az efód tiszta anyag, nincs benne lélek intuicio gondolat, tehát mások egész életükbe imádkoznak hogy megváltozzon és nem történik +) Sajnos tévedtem azzal kapcsolatban is, hogy ebben az életben nem jön el a vég, régen az egyik irás után volt gondolatom hogy 100 év múlva (azt szeretném) de az sem biztos. Tehát nekem olyan mintha tudnám, de nem tudom, és inkább elrontja a mindennapi tudásomat is, nem segit ez nekem semmiben. Szoval ha jön egy másik irás (akár aznap) az mást fog mutatni, akár teljesen is, és hiába világit a gondolat akkor is csak gondolat marad, nincs igazi kapcsolata a külvilággal stb.

Megjegyzés: BRB Reinkarnáció után kell hogy ott legyen, és Buddhának is akkor kell eljönnie. Buddhára teljesen ráhúzható az Isten fogalom és talán nála találkozik az anyaggal is. Az biztos hogy lesz világháború, de annak is a mostani élet és a következő között kell lennie, amikor nincs semmi, semmi visszatartó erő meg ilyesmi. Oké

2020. nov. 29. 06:16
 37/44 anonim ***** válasza:
0%

Egyébként az efód a falvédőm, ami a másik szobában van, most költöztem oda. Nem tudom, rejtély misztikum hogy mitől szineződhetett el. Lényeg hogy lefekvéskor sokszor képzeltem rá a világot, mert olyan mintája van:D :$

A világban a gömb is, és a szférák feletti rész is ugyanúgy elszineződött, 6 éve tart ez a szar de igy 1/7, elötte azért sokkal jobb volt, ezért rossz karma (elviselhetetlen?). Az efód sokkal jobb lesz ha másoktól kapott tárgy, és ha szép meg ilyenek, de az se baj ha mindennapos csak kiosztják, soxor nem tudod ezért ne dobd ki stb... (bármi lehet)

Eladni nem tudom mert nem illik az egészhez a dolog, ha a gondolatom érinthetetlen akkor fizikailag is az (nem tudnának segiteni), másik meghogy láthatatlan az egész dolog stb.

2020. nov. 29. 06:43
 38/44 anonim ***** válasza:
Anyám borogass b+
2020. nov. 29. 10:04
 39/44 anonim ***** válasza:

Nyugalom.

A Törvény (ószövetségi) szent, mert Isten adta. Azért adta, hogy megnövekedjék vele a bűn, mert a bűnnek bűn voltát erősítette azzal, hogy szembesítette az embereket, hogy mi is a bűn. Mert kisebb a bűne annak, aki maga sem tudja, hogy bűnt követett el (most az Isten szemében lévő bűnökről van szó).

A Törvényt betartani nem lehet. Már az Ószövetségben is az emberek hitből igazultak meg, és emiatt lettek a kiválasztottak kedvesek Isten szemében. Mert a törvény betarthatatlan ember számára. Azért adatott, hogy észhez térítse az embereket, hogy senki se nevezhesse magát szentnek.

Aki nem hiszi, olvassa el az Újszövetséget:

Galatáknak(2, 16)

Galatáknak(3, 10-14)

Rómaiaknak 7

2020. nov. 29. 10:30
 40/44 anonim ***** válasza:
#39 A hit cselekedetek nélkül halott
2020. nov. 29. 10:35
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!