Keresztények mit gondoltok a jégkorszakról?
Figyelt kérdés
Nem az ateisták véleményére vagyok kíváncsi!2020. nov. 10. 17:00
51/66 A kérdező kommentje:
50 Dehogyis nincsenek! Rengeteg özönvízlegenda van a Bibliához hasonló leírásokkal. Azonkívül teremtéspárti tudósok rámutatnak a geológiai leletek és az özönvíz kapcsolatára! De maga a föld rendezetlensége is mutatja hogy átment egy hatalmas katasztrófán amelyet a víz okozott! A katasztrófák pedig rendkívül gyors változtatásokat képesek produkálni a földön már rövid idő alatt is!
2020. nov. 11. 14:08
52/66 anonim válasza:
Hogy okoz ez a nagy víztömeg olyan hőmérséklet különbségeket, hogy ennyi víz megfagy? Illetve szerinted mennyi idő alatt jött létre a Föld egy jó nagy részét elborító jégtakaró? Szerinted mennyi idő kell mondjuk -20 fok mellett ilyen jégtakaró kialakulásához? Szerinted hány foknak kell lennie, hogy az általad vélt idő alatt kialakuljon?
53/66 A kérdező kommentje:
52 Megnézted a filmet?
2020. nov. 11. 15:19
54/66 anonim válasza:
Nem néztem meg, tőled kérdezem, most úgy sincs hangfalam a számítógépnél. Viszont egyetemen bőven tanultam termodinamikát és egyéb fizikai tárgyakat, szóval kíváncsi vagyok, hogy ezt mivel tudod magyarázni.
55/66 A kérdező kommentje:
Jó akkor majd ha lesz időd hozzá nézd meg, ott választ kaphatsz a kérdéseidre!
2020. nov. 11. 15:31
56/66 anonim válasza:
51. Kérdező most akkor 5781 évvel ezelőtt teremtette az Úristen a világmindenséget, vagy nem? És akkor mikor volt szerinted az özönvíz illetve jégkorszak? A Biblia miért nem számol be a jégkorszakról?
57/66 anonim válasza:
Nem tudok angolul, leforditanád nekem kérlek a video szövegét? Köszi előre is!
58/66 A kérdező kommentje:
56 Az 5781 évet hogy kaptad meg? Az özönvíz után volt jégkorszak. A Biblia is beszámol arról hogy megváltozott a korábbi klíma és megjelentek az évszakok!
57 Nézd meg automatikus fordítással...
Még egy kérdés te keresztény vagy?
2020. nov. 11. 16:37
59/66 anonim válasza:
58. Az 5781. évet onnan kaptam, hogy pontosan ennyi év telt el a teremtés óta a Biblia szerint. Tipp: keress rá arra, hogy zsidó naptár, és láthatod, hogy az 5781. évet írjuk, márpedig ők a bibliai teremtés óta számolják az éveket (ügyesen összeadotattak mindent és így jött ki nekik).
60/66 A kérdező kommentje:
59 Az a számítás egészen biztosan nem stimmel de most nem ez a téma! A másik kérdésemre mi a válaszod?
2020. nov. 11. 17:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!