Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Elfogadjátok, hogy korábban...

Selender kérdése:

Elfogadjátok, hogy korábban volt jégkorszak?

Figyelt kérdés
Igen? Nem? Miért? És milyen vallásúak vagytok?

2013. jan. 13. 19:53
1 2 3
 1/27 Pietrosol ***** válasza:
100%

Szia!

Az előbb hoztam be fát,szerintem most is az van!

2013. jan. 13. 20:14
 2/27 A kérdező kommentje:
Na, igen, ma én is tapasztaltam. :D
2013. jan. 13. 20:16
 3/27 anonim ***** válasza:

Igen. Mert van rá tudományos bizonyíték. Ateista vagyok.

De ezek szerint a vallásosak nem hisznek a jégkorszakban? És a dinoszauruszokban? Meg az őskorban? Most ezt teljesen komolyan kérdezem, nem veszekedni akarok. Nincsenek vallásos ismerőseim, szóval ilyen dolgokról nem tudok beszélgetni senkivel. Pedig érdekel.

2013. jan. 13. 20:21
 4/27 A kérdező kommentje:
Igen, én is erre vagyok kíváncsi. A dinoszauruszokat elfogadják,úgy, hogy az emberrel éltek egy korban még az Özönvíz előtt, esetleg utána is, de azt például nem tudom, hogy a jégkorszakot, mint eseményt/eseményeket is.
2013. jan. 13. 20:28
 5/27 anonim ***** válasza:

"A dinoszauruszokat elfogadják,úgy, hogy az emberrel éltek egy korban még az Özönvíz előtt, esetleg utána is"

te most kikről beszélsz?

szerintem a nagy többség nem fogadja el, sőt hallani sem akarnak róla..

2013. jan. 13. 20:38
 6/27 A kérdező kommentje:
Na, igen, sokféle felfogás van. De például a kreacionistákról úgy tudom, hogy elfogadják, hogy léteztek. Például Kent Hovind. És nyilván vannak, akik nem így gondolják.
2013. jan. 13. 20:53
 7/27 anonim ***** válasza:

"Például Kent Hovind."

:D de népszerű az öreg.. csak az a baj, hogy lecsukták adócsalásért

meg az, hogy eléggé baromságokat beszél, de sajnos gondol is

szóval nem őt kéne alapul venni, ha kreacionistákat emlegetsz (most úgy tűnhet, hogy szerintem nem beszél mindegyik ugyanolyan baromságokat :D)

2013. jan. 13. 21:54
 8/27 A kérdező kommentje:
Nyugi, tudok róla mindent. Az övé is csak vélemény, ugyanolyan vélemény, amire mások szemszögéből kíváncsi vagyok.
2013. jan. 13. 21:57
 9/27 anonim ***** válasza:
Igen,itt a bizonyíték: [link]
2013. jan. 13. 22:56
 10/27 anonim ***** válasza:

Elfogadom, bár elég hülye kérdés. És agnosztikus vagyok.

A keresztények többsége is elfogadja, ahogy az evolúciót is.

Többnyire a neoprotestáns szekták nem fogadják el ezeket a dolgokat (Hit Gyülekezete és egyéb evangéliumi gyülekezetek, Jehova tanúi, Adventisták, stb). A katolikusok, reformátusok, evangélikusok nem nagyon ellenkeznek tudományos elméletekkel, ezt már kinőtték.

2013. jan. 13. 23:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!