Elfogadjátok, hogy korábban volt jégkorszak?
Szia!
Az előbb hoztam be fát,szerintem most is az van!
Igen. Mert van rá tudományos bizonyíték. Ateista vagyok.
De ezek szerint a vallásosak nem hisznek a jégkorszakban? És a dinoszauruszokban? Meg az őskorban? Most ezt teljesen komolyan kérdezem, nem veszekedni akarok. Nincsenek vallásos ismerőseim, szóval ilyen dolgokról nem tudok beszélgetni senkivel. Pedig érdekel.
"A dinoszauruszokat elfogadják,úgy, hogy az emberrel éltek egy korban még az Özönvíz előtt, esetleg utána is"
te most kikről beszélsz?
szerintem a nagy többség nem fogadja el, sőt hallani sem akarnak róla..
"Például Kent Hovind."
:D de népszerű az öreg.. csak az a baj, hogy lecsukták adócsalásért
meg az, hogy eléggé baromságokat beszél, de sajnos gondol is
szóval nem őt kéne alapul venni, ha kreacionistákat emlegetsz (most úgy tűnhet, hogy szerintem nem beszél mindegyik ugyanolyan baromságokat :D)
Elfogadom, bár elég hülye kérdés. És agnosztikus vagyok.
A keresztények többsége is elfogadja, ahogy az evolúciót is.
Többnyire a neoprotestáns szekták nem fogadják el ezeket a dolgokat (Hit Gyülekezete és egyéb evangéliumi gyülekezetek, Jehova tanúi, Adventisták, stb). A katolikusok, reformátusok, evangélikusok nem nagyon ellenkeznek tudományos elméletekkel, ezt már kinőtték.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!