Elfogadjátok, hogy korábban volt jégkorszak?
...miért is ne,én hiszek a tudománynak, mindaddig míg hihetőbbet nem mutatnak :)
hívő vagyok :)
Agnosztikus vagyok, biológus hallgató, és nem hiszek jégkorszakban meg dinoszauruszokban. Ha van Isten, azért teremtette oda a csontokat meg a többi leletet, mert nagy huncut ám az öreg, direkt elhiteti velünk, hogy volt makroevolúció, és mindent tökéletesen elhelyezett, mert tudta, hogy itt a GYK-n a kreacionistákkal állandó vitaparty lesz, és ő ezt nagyon élvezi.
Állandóan hallgatja a szenvedők imáit, és valami kikapcsolódás neki is kell. :)
"A keresztények többsége is elfogadja, ahogy az evolúciót is."
hát ez.. :D
szerinted aki hisz a bibliai teremtésben, az elfogadja?
aki meg nem hisz, az mitől olyan nagy keresztény?
Visszakérdeznék: szerinted milyen állat a Bibilában a behemót?
Ha érdekel a téma akkor ajánlom ezt az oldalt:
Elfogadom, de ha kiderül, hogy mégsem volt, akkor nem fogok a kardomba dőlni miatta.
Római katolikus vagyok, de a hitemet a jégkorszak, meg a dínók léte vagy nem léte nem fogja befolyásolni.
miert oly hihetetlen az amliben mi hivok-(en zsido vagyok!!!)-hiszunk!!???
miert vagytok eleve olyan biztosak abban hogy az UR elott egy nap az csak 24 oraig tart mint nekunk embereknek??
az UR letezik oroktol fogva!!mit neki ha az az egy nap eltart akar 100000 foldi evig is???
miert oly hihetetlen ez?
"mit neki ha az az egy nap eltart akar 100000 foldi evig is???"
akkor miért hívják egy napnak?:D
ez már mind csak kapaszkodás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!