Keresztények mit gondoltok a jégkorszakról?
40 A kutyából nem lesz más állat csak kutya! A teremtés nem állatokra vezeti vissza az ember eredetét! Az evolúció ellentétben áll a bibliai kinyilatkoztatással! A Biblia világosan elmondja, hogy Isten a szava erejével teremtett mindent! Azt mondta, hogy legyen és lett! Itt nem volt szükség semmilyen evolúcióra! De a az eredeti témához térjünk vissza!
"Hogy a jó fenében lehet jégkorszaknak evolúciós megközelítése? Az evolúció az törzsfejlődés, mi a nyavalyából fejlődött ki a jégtakaró evolúció szerint? Mit gondolsz? :D"
A teremtéspártiak véleménye az hogy a jégkorszakot maga az egész világot elöntő özönvíz hozta létre!
43 Bocs, de itt a fő kérdés most a jégkorszak! És ennél a témánál szeretnék maradni nem pedig minden másról beszélni csak erről nem!
Te mit mondasz arra amit én írtam a jégkorszakról a 42-ben?
"A teremtéspártiak véleménye az hogy a jégkorszakot maga az egész világot elöntő özönvíz hozta létre!"
Értem. Tehát egy ötezer x-száz évvel ezelőtti özönviz okozta a millió évekkel korábbi jégkorszakokat. Hát, érdekes megközelitéssel operálnak a teremtéspártiak, azt meg kell hagyni.
"Bocs, de itt a fő kérdés most a jégkorszak! És ennél a témánál szeretnék maradni nem pedig minden másról beszélni csak erről nem!"
Oké, de akkor miért beszélsz minden másról, csak a jégkorszakról nem? :D
45 Te elolvastad a kérdést hogy kinek szól? Mert a teremtéspártiak nem hisznek millió években!
46 Ha nem tűnt volna fel én pont arról beszélek... és ezzel kapcsolatban is várom a válaszokat!
Oké. Tehát az özönviz okozta a jégkorszakot. De mitől fagyott meg az az irdatlan viztömeg? Amúgy ilyet nem ir a Biblia az özönvizről, hogy megfagyott. Honnan vetted az infóidat?
Mellesleg, ha az egész Földet beboritó özönviz megfagyott, akkor hová lett utána az a rengeteg jég? Ha az elolvadt volna, akkor újabb özönvizet kellett volna okozzon, de második özönvizről sem ir semmit a Biblia.
48
Oké. Tehát az özönviz okozta a jégkorszakot. De mitől fagyott meg az az irdatlan viztömeg? Amúgy ilyet nem ir a Biblia az özönvizről, hogy megfagyott. Honnan vetted az infóidat?
Nem arról van szó, hogy az egész víztömeg fagyott meg! Hanem arról hogy hatalmas hőmérséklet különbségek jöttek létre az özönvíz folyamán amely a jégkorszakhoz vezetett!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!