Hogyan tudok beszélni Istennel?
Figyelt kérdés
Azt tudom ugye hogy imádkozással, mert katolikus iskolába járok, és keresztény vagyok, csak nagyon érdekel hogy hogyan tudnék jobban kapcsolatba lépni vele, mert (ha lehetséges) szeretnék tőle kérdezni dolgokat, meg a hitemet akarom megtalálni.2020. nov. 1. 19:40
1/14 anonim válasza:
Katolikus vallás: Menj a templomba és ted össze a kezed.
Református vallás: Rakd össze a kezed.
Mohamedán vallás: térdepelj le meka felé szönyegen és imádkozz.
2/14 anonim válasza:
Sehogy sajnos. Önkénteskedéssel. Vagy ha otthon segítesz a takarításban, kivinni a szemetet stb...bármilyen apró jó cselekedettel....
3/14 anonim válasza:
Isten nem fog közvetlenül válaszolni. Egyszerűen csak imádkozzál tiszta szívvel, őszintén, hogy megértsd a dolgokat és hidd el, Isten gondoskodik róla, hogy megértsd.
5/14 anonim válasza:
Sehogy.
A beszélgetés ugyanis azt jelenti, hogy IGAZI választ is kapsz.
6/14 szp72 válasza:
Nagyon egyszerű, te szólsz hozzá és Ő meghallja. Hogy te is meghalld, amit ő mond, nos az már fogasabb kérdés, de a lényege a hittel kezdődik.
7/14 anonim válasza:
Imádkozzál, tedd fel a kérdésed Istennek, utána nyisdd fel a Bibliát találomra, ott lesz a válasz,
Nekem mindig ott van, csak akkor nincs ha nem jól koncentráltam.
8/14 anonim válasza:
Na akkor, Konstant, legközelebb bárki mástól is így kérdezz:
tedd fel a kérdésed, majd nyiss ki egy könyvet találomra, és ott lesz a válasz!
Micsoda remek módszer, nem?
10/14 anonim válasza:
Az Istenkapcsolatod folyamatos, tiszta és ellenállásmentes használatával tudnál kommunikálni Istennel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!