Csak keresztények válaszoljanak! Hogyan lehetne beszélni Jézussal, vagy pedig Istennel, gondolatban ami persze igazi Isten szó? Nektek sikerült már?
Sajnos nekem van néha kényszer-gondolatom, hogy hülyeségeket gondolok automatikusan. De már megszoktam. És megszeretném hallani Jézust keresztény létemre!
Sajnos olyanokat is gondolok automatikusan, hogy Isten beszél hozzám. Félek, hogy nem fogom tudni megkülönböztetni a rendes gondolattól, Isten igazi szavaitól...
Ha ezoteriával foglalkoztál addig amíg ki nem tisztulsz belőle teljesen, addig csak Igén keresztül szól hozzád, vagy felkent-nem világi-embereken keresztül hozzád a Szent Szellem. Pontosan azért, hogy ne légy becsapható, mert ha a szellemvilág felbolydul körülötted, te mint ember a legvédtelenebb vagy, és legbecsaphatóbb.
Engedd, hogy Isten úgy munkálkodjon benned ahogy kell, és ne úgy ahogy te emberi elmével gondolod.
Ezt a két könyvet érdemes lenne elolvasnod, sőt amilyen gyorsan csak tudod:
Más egy film, ami erről szól, és más ezt művelni.
Jóslás pl. a kártyavetés, az asztrológia (horoszkóp) vagy más jegymagyarázás (tenyérből, zaccból, innen-onnan), ilyesmi. Ezeket nem ajánlatos csinálni. De ennek nincs köze közvetlenül a kérdésedhez.
Szia,
Szerintem egy mise után menjél be egy katolikus templomba és próbálj meg beszélni az ottani pappal erőől, biztosan nagyon szívesen és örömmel fog tudni segíteni neked.
Egyébként az, amit az 1-es írt az jó, olvasd a Bibliát, az evangéliumot, minél többet olvasol, lassan annál többet fogsz megérteni is, csak legyél picit türelmes még.:
Isten a szeretet. Az őrangyalod vezessen téged!
ui.: az angyalokról itt tudsz olvasni:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!