Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak keresztények válaszoljana...

Csak keresztények válaszoljanak! Hogyan lehetne beszélni Jézussal, vagy pedig Istennel, gondolatban ami persze igazi Isten szó? Nektek sikerült már?

Figyelt kérdés

Sajnos nekem van néha kényszer-gondolatom, hogy hülyeségeket gondolok automatikusan. De már megszoktam. És megszeretném hallani Jézust keresztény létemre!

Sajnos olyanokat is gondolok automatikusan, hogy Isten beszél hozzám. Félek, hogy nem fogom tudni megkülönböztetni a rendes gondolattól, Isten igazi szavaitól...

2020. aug. 18. 22:03
 1/9 anonim ***** válasza:
77%
A Bibliát mindenképpen olvasnod kell ahhoz, hogy meg tudd különböztetni Isten szavát a saját gondolatodtól. Mert csak a Bibliából ismerheted meg Istent, és csak ha ismersz valakit, akkor tudod, hogy amit hallasz, az beleillik-e a felfogásába vagy sem. Jöhet-e tőle vagy sem. És miközben olvasol, Isten tud szólni Hozzád a Biblián keresztül is.
2020. aug. 18. 22:14
 2/9 anonim ***** válasza:

Ha ezoteriával foglalkoztál addig amíg ki nem tisztulsz belőle teljesen, addig csak Igén keresztül szól hozzád, vagy felkent-nem világi-embereken keresztül hozzád a Szent Szellem. Pontosan azért, hogy ne légy becsapható, mert ha a szellemvilág felbolydul körülötted, te mint ember a legvédtelenebb vagy, és legbecsaphatóbb.

Engedd, hogy Isten úgy munkálkodjon benned ahogy kell, és ne úgy ahogy te emberi elmével gondolod.

Ezt a két könyvet érdemes lenne elolvasnod, sőt amilyen gyorsan csak tudod:

[link]

[link]

2020. aug. 18. 22:15
 3/9 A kérdező kommentje:
Buta vagyok ezekhez, de ezotéria az a tudomány? Tehát, ősrobbanás, evolúció, dínók stb...? Vagy inkább az ufók, multiverzumok? Nem értem pontosan.
2020. aug. 18. 22:19
 4/9 anonim ***** válasza:
56%
Nem tudomány, ezotéria alatt értsd az olyasmit, mint jóslás, szellemidézés, varázslás, stb. Okkult dolgokat. Okkultizmus alatt pedig olyasmit érts, amikor az ember olyan ismeretekre és képességekre akar szert tenni, amik csak Isten birtokában vannak. És az ember Istent megkerülve, a sötét oldal segítségével próbálja megszerezni ezeket a dolgokat, mint pl. a jövőbelátást.
2020. aug. 18. 22:26
 5/9 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk, nem tudom, hogy került szóba az ezotéria, mert Te olyasmiről nem írtál.
2020. aug. 18. 22:26
 6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Jóslás, szellemidézés nuku soha. De mival ha azt csinálom, hogy fogadnék mernék arra, hogy... Ez is ilyen jóslás nem? És a varázslás? Pl, Harry Pottert ne nézem sohasem? Pedig jó film.
2020. aug. 18. 22:53
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Más egy film, ami erről szól, és más ezt művelni.

Jóslás pl. a kártyavetés, az asztrológia (horoszkóp) vagy más jegymagyarázás (tenyérből, zaccból, innen-onnan), ilyesmi. Ezeket nem ajánlatos csinálni. De ennek nincs köze közvetlenül a kérdésedhez.

2020. aug. 18. 22:57
 8/9 anonim ***** válasza:
52%

Szia,

Szerintem egy mise után menjél be egy katolikus templomba és próbálj meg beszélni az ottani pappal erőől, biztosan nagyon szívesen és örömmel fog tudni segíteni neked.

Egyébként az, amit az 1-es írt az jó, olvasd a Bibliát, az evangéliumot, minél többet olvasol, lassan annál többet fogsz megérteni is, csak legyél picit türelmes még.:

[link]

Isten a szeretet. Az őrangyalod vezessen téged!

2020. aug. 19. 14:34
 9/9 anonim ***** válasza:

ui.: az angyalokról itt tudsz olvasni:

[link]

2020. aug. 19. 14:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!