Hogy tudok beszélni Istennel?
Vannak, akik beszélnek. Vannak, akik a saját szavaikat használják, mások betanult sorokat szavalnak. Mások hallgatnak.
Halld meg a csendet.
A választ nem szavakban fogod megkapni, hanem emberekben, véletlenekben, amikor a legkevésbé számítasz rá.
Szia
Ma úgy kommunikálunk Istennel: amikor olvassuk a Szavát, akkor Ő beszél hozzánk, mi imában mondhatjuk el köszönetünket, hálánkat és kéréseinket.
Mi lehet ennek eredménye?
Isten elmondja nekünk ezt is: „Én, Jehova, vagyok a te Istened, aki arra tanítalak, ami javadra válik, aki azon az úton vezetem lépteidet, amelyen járnod kell. Ó, bárcsak odafigyelnél parancsolataimra! Akkor olyan lenne békéd, mint egy folyó, és igazságosságod, mint a tenger habjai” Ézsaiás 48:17, 18
ima:
1Péter 5:7 »Minden gondotokat ő reá vessétek, mert néki gondja van reátok.«”
1Tesszalonika 5:17, 18 "Szüntelenül imádkozzatok! Adjatok hálát mindenért! Isten ezt várja el tőletek Krisztus Jézus követőiként."
Filippi 4:6, 7 "Semmi miatt ne aggódjatok, hanem mindig tárjátok a kéréseiteket Isten elé, úgy, hogy imádkoztok és könyörögtök hozzá, és közben hálát adtok neki. Így Isten békéje, amely felette áll minden gondolkodásnak, meg fogja őrizni szíveteket és gondolkodóképességeteket Krisztus Jézus által.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!