Szeretnék a mágia útján fejlődni és beszélni Istennel, mit tegyek?
Számomra nem. Nem vagyok vallásos. A hívők nem látják Istent, csak beszélnek hozzá, de meg nem hallgatják.
Én most érzem azt, hogy lépnem kell valamit. Tudni akarok, nem hinni...
Szerintem sem összeférhetetlen!
De ha tudni akarsz valamit nem hinni akkor javaslom a középiskolai biológia-kiémia könyveket.(Hasznos olvasmány!!!) Azt tudni fogod! Mert az Istent s mágiát, ha a fene fenét eszik is csak hinni fogod tudni.
Mennyi hülye válaszoló 1 rakáson.
Kérdezőnek meg rossz oldalra tette fel kérdését ide csak trollkodni járnak meg unalmukban csak ezt tudják tenni....
Számotokra talán nem összeférhetetlen, de a Bibliában Isten elég világosan fejti ki a véleményét:
"Ne találtassék te közötted, a ki az ő fiát vagy leányát átvigye a , tűzön se jövendőmondó, se igéző, se jegymagyarázó, se varázsló;
Se bűbájos, se ördöngősöktől tudakozó, se titok-fejtő, se halottidéző;
Mert mind útálja az Úr, a ki ezeket míveli, és ez ilyen útálatosságokért űzi ki őket az Úr, a te Istened te előled."
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!