Ti már éreztetek olyan érzést, mintha semmi bajod, gondod ne lenne és csak mosolyogsz? (többi alul)
Sokszor érzem ezt. A napjaim legnagyobb része ebből áll. :)
Minden nap. :D
én úgy vagyok, ha hallgatok egy zenét, csak a zene és én létezünk, ha másnak Reiki energiát adok, csak mi ketten és a reiki vagyunk. szoktam olyan lenni, ha belegondolok más helyzetében, erőteljesen élem meg. a mások fajdalma az én fájdalmam, a mások öröme pedig az én örömöm is. új érzés, de már jelen van az életemben.
aki azt írta, hogy 3hónapja vár már r4á: figyelj az érzéseidre, és ne görcsölj arra, hogy azt akarod érezni, és olyan akarsz lenni!
talán egy szóval le lehet írni ezt az érzést. "szabadság" :)
egyébként az "utad" arra visz, hogy ezt folyamatossá tedd önmagadban, hiszen alapban benned van. ehhez vannak gyakorlatok, hogy hogyan tedd tartóssá, meg nem szűnővé. a kereszténységben mennyek országának hívják ezt az állapotot, a buddhizmusban megszabadultságnak.
egyébként nem érzelmekből állsz ekkor, inkább egyetlen érzésből, ami maga a tiszta boldogság, nem pedig "holmi" elégedettség vagy éppen öröm.
üdv
27/F
LastOne.Left
Velem is előfordul, főleg mióta meditálok. Valószínűleg a felemelkedés kezdete :)
Minden jót!
Éljen Sátán!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!