Kezdőoldal » Ezotéria » Mágia, okkultizmus » Ti már éreztetek olyan érzést,...

Ti már éreztetek olyan érzést, mintha semmi bajod, gondod ne lenne és csak mosolyogsz? (többi alul)

Figyelt kérdés
Olyan mintha érzelmekből állna az ember,és nem lenne semmi gondja az életbe.De igazából ezt azt érzést pontosan nem lehet leírni..aki már tapasztalta az tudja milyen..ez normális?valaki tudja mit jelent és miért van? nekem 1-2 percig szokott tartani,és kb hetenként néha előjön de váltakozó.

2012. febr. 11. 17:57
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Most emelkedsz fel
2012. febr. 11. 18:07
 2/11 anonim ***** válasza:

Sokszor érzem ezt. A napjaim legnagyobb része ebből áll. :)

Minden nap. :D

2012. febr. 11. 18:11
 3/11 anonim ***** válasza:
Irígyellek!!! Ezt az érzést várom hónapok óta!
2012. febr. 11. 18:12
 4/11 anonim ***** válasza:

én úgy vagyok, ha hallgatok egy zenét, csak a zene és én létezünk, ha másnak Reiki energiát adok, csak mi ketten és a reiki vagyunk. szoktam olyan lenni, ha belegondolok más helyzetében, erőteljesen élem meg. a mások fajdalma az én fájdalmam, a mások öröme pedig az én örömöm is. új érzés, de már jelen van az életemben.

aki azt írta, hogy 3hónapja vár már r4á: figyelj az érzéseidre, és ne görcsölj arra, hogy azt akarod érezni, és olyan akarsz lenni!

2012. febr. 11. 19:02
 5/11 anonim ***** válasza:
*nem három hónapja, hanem hónapok óta! bocsi:)
2012. febr. 11. 19:03
 6/11 anonim ***** válasza:

talán egy szóval le lehet írni ezt az érzést. "szabadság" :)

egyébként az "utad" arra visz, hogy ezt folyamatossá tedd önmagadban, hiszen alapban benned van. ehhez vannak gyakorlatok, hogy hogyan tedd tartóssá, meg nem szűnővé. a kereszténységben mennyek országának hívják ezt az állapotot, a buddhizmusban megszabadultságnak.

egyébként nem érzelmekből állsz ekkor, inkább egyetlen érzésből, ami maga a tiszta boldogság, nem pedig "holmi" elégedettség vagy éppen öröm.

üdv

27/F

LastOne.Left

2012. febr. 11. 19:37
 7/11 anonim válasza:
csak a füves cigi után
2012. febr. 12. 15:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Höh, örülj neki. Nekem pont az ellenkezője szokott lenni, hogy minden sz*r. Amúgy mit szívsz? xD
2012. febr. 17. 21:38
 9/11 anonim ***** válasza:

Velem is előfordul, főleg mióta meditálok. Valószínűleg a felemelkedés kezdete :)

Minden jót!

Éljen Sátán!

2012. febr. 24. 20:54
 10/11 anonim ***** válasza:
Annak van ilyen hatása ha a koronacsakrát ingerled.
2012. jún. 30. 16:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!