Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Bűn isten szemében hogyha...

Bűn isten szemében hogyha kiverem?

Figyelt kérdés
más szóval ez paráznaság? Ha lehet olyanok válaszoljanak akik tudják a választ
2010. aug. 9. 18:18
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 19:09
 12/37 anonim ***** válasza:
2010. aug. 9. 19:14
 13/37 anonim válasza:
és mi van az önmegtartóztatással? Az Isten ezt nem kapcsolatban teremtette és ez a dolog meg olyan öncélú. És nincs olyan h kis bűn meg nagy bűn. Minden bűn egyenlő max más a következménye. Szóval akkor bűn vagy sem?
2010. aug. 9. 19:22
 14/37 anonim válasza:

Hú, hát én született ateista család ateista gyereke vagyok, de sok hívő barátom van így próbálok neked segíteni.

Őszintén szerintem nem jelent problémát, való igaz, hogy ahogy tudom állítólag ez a fő bűnök közé tartozik, mert önmegtartóztatásnak minősül. Hát szerintem abban semmi rossz nincs ha 1-2 alkalommal kipróbálod. Nem ártassz vele egy embertársadnak, sem állatnak, sőt semminek és senkinek, de viszont önmagadnak meg örömöt szerzel nem? Szerintem a te istened lesz veled olyan elnéző, hogy ezt nem tekinti bűnök közé.

2010. aug. 9. 19:31
 15/37 anonim válasza:

uppsz! előző vagyok, de nem tudom valamiért már kiírta...mind1

Szóval, én azt mondom próbáld ki egy ilyen korú fiúnál ez manapság(legyen hívő,ateista, fekete, fehér, sárga...akármilyen) természetes dolog.De ha megteszed és utána nagy bűntudatod éreznél, akkor inkább ne tedd. Nem éri meg a nagy bűntudat és az, hogy "áruló"-nak hiszed magad. Én ezt mondom, de mint ahogy mondtam én ateista vagyok. Nem tudom, te hogy állsz velünk, fogadod meg a tanácsaimat, vagy az első sor után kattintasz-e tovább, de remélem elolvasod!

2010. aug. 9. 19:36
 16/37 anonim ***** válasza:
már nem azért, de a fiúknak egy bizonyos kor után MUSZÁJ kiverni / szexuális életet élni. Mivel a sperma ha olyan közegben vagy (szép csajok, stb) és neaggyisten feláll, akkor folyamatosan termelődik. És egy idő után megtelik a puttyony, és ki kell üríteni :))
2010. aug. 9. 19:40
 17/37 anonim ***** válasza:

a paráznaság szó hűtlenséget jelent.van barátnőd? ha igen és mégis kivered,saját magaddal csalnád meg őt?:-)

ha nincs akkor meg kit csalnál meg,saját magadat,saját magaddal?

sajnálom,hogy már ilyen fiatalon marhaságokkal tömik a fejedet.ha nem vered ki,vagy nem élsz néha szexuális életet akkor szexuális zavarokkal fogsz küzködni.ilyen fiatal korban főleg erős a szexuális vágy,nem szabad elfolytani.arra ügyelj csak,ne válj a rabjává,mert az nem szolgálja a tested-lelked javát.

2010. aug. 9. 19:56
 18/37 anonim ***** válasza:
43%
Bűn. Méghozzá nem bocsánatos. Vigyázz, mert megtalál a Szent Inkvizíció és és a sátáni tettedért el fognak égetni.
2010. aug. 9. 20:33
 19/37 A kérdező kommentje:
19:14 az a bjah én németes vok és csak a címet értem szal nem tudom h mit akar mondani ez a "minden sperma szent" dalocska
2010. aug. 9. 20:44
 20/37 A kérdező kommentje:
19:14 az a baj h én németes vok és nme értem a szöveget csak a címet szal nem tudom h mit akar mondani ez a minden sperma szent című dalocska.
2010. aug. 9. 20:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!