Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Ez tényleg igaz? Hivatalos...

Ez tényleg igaz? Hivatalos hír? Kicsit megijedtem.

Figyelt kérdés
[link]

2020. okt. 12. 23:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%

Aha... és a propagandát betartó zsidókat kivégezték...

Logikus.

2020. okt. 12. 23:35
 2/21 A kérdező kommentje:
Nem a mi zsidónk. És nem csak egy zsidó. Jézus Krisztus, a Megváltó, az élő Isten fia. Te hogyan reagálnál ha zsidó lennél és kicsúfolnak sokszor téged jó sokan?
2020. okt. 12. 23:44
 3/21 anonim ***** válasza:
84%

Ha szilárd lenne a hited és a meggyőződésed, akkor a félelem és az ijedelem felesleges. Isten arra tanit a szavában, hogy ne higgyünk el mindent amit az emberek többsége mond. Ha valamiről meg vagy győződve, akkor kételyeknek nics helye. Aki kételkedik, azt Isten egy hajóhoz hasonlitja, akit a szél ide-oda sodor, és nem stabil.

(Jakab 1:6–8) . . ., mert aki kételkedik, az olyan, mint a tengernek szél űzte és ide-oda hajtott hulláma. 7 Az ilyen ember bizony ne számítson arra, hogy bármit is kap majd Jehovától; 8 határozatlan ember ő, minden tettében ingatag.

2020. okt. 13. 00:53
 4/21 anonim ***** válasza:
96%

Szóval "A vitatott megítélésű Biblia-kutató, Joseph Atwill új könyvében" minden bizonyíték nélkül közölt valamit, ami még csak nem is logikus.

A rómaiak találták ki Jézust, majd üldözték a követőit? Gondolom az ilyen légből kapott állításai miatt vitatott megítélésű.

2020. okt. 13. 01:21
 5/21 anonim ***** válasza:
46%

A cikk hülyesèg vagyis inkább felszines spekláció.

De sajna meg kell nèzni jèzus sztorija mennyire egyezik korábbi vallások törtènetèvel.

[link]

2020. okt. 13. 01:44
 6/21 A kérdező kommentje:
Szerintem ha mítosz lenne Jézus nem lenne ennyire elterjedt.
2020. okt. 13. 06:48
 7/21 anonim ***** válasza:
36%
Azèrt annyira elterjedt mert 1000 èvig erőszakkal rátolták a világra.
2020. okt. 13. 07:35
 8/21 A kérdező kommentje:
Ahogy a te fajtád pedig egy ateista államot akart létrehozni!
2020. okt. 13. 08:06
 9/21 anonim ***** válasza:

Az miért lenne baj?

Ott van csak vallásszabadság, és ott hihetsz abban, amiben akarsz. Örülnél egy olyan vallásos államnak, ahol üldözik a vallásodat?

És ott aztán tényleg komoly az üldözés! Nem olyan, hogy néha csúnyát mond neked valaki!

2020. okt. 13. 08:15
 10/21 A kérdező kommentje:
Hát nem örülnék. Nem értem a hívőket én sem. Mindkettő oldal hagjya békén egymást! Ennyi.
2020. okt. 13. 08:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!