Picit megijedtem. Felelőtlennek érzem magam így utólag visszagondolva. Mit gondolsz? 17L
Figyelt kérdés
Két sráccal találkoztam ma délután, akivel tegnap kb 10 percet beszéltem (azért kettővel, mert akivel találkoztam volna elvették a jogsiját, ezért az öccse hozta). Jól elvoltunk hárman. Az öcs kitalálta, hogy nem jó helyen vagyunk, ezért menjünk el máshová.
Az öcs elég gyorsan vezetett (mint kb a mostani fiatalság... kanyarban megnyomta a gáz, gumik csikorogtak, 120-szal lazán ment városban, és társai). Akkor tudatosultak a dolgok bennem, hogy úristen, és ha baleset lesz belőle?? Ráadásul nem is ismerem...
2011. ápr. 23. 18:50
1/5 anonim válasza:
Én azt mondtam volna neki a helyedben hogy, figyelj, ha meg akarsz halni az oké, de én nem akarok meghalni! Szóval normálisan vezessél!
2/5 anonim válasza:
Nem csípem az ilyen vagánykodókat. Máskor jobban gondold meg, és ne ülj be ismeretlenek mellé. Tekintsd ezt egy intő jelnek.
3/5 A kérdező kommentje:
Okés.
2011. ápr. 23. 19:08
5/5 anonim válasza:
Azt hiszem, tanultál belőle. Meghaéhattál volna 120-szal a városban... adj hálát, hogy van esélyed máskor nem beülni idegen "srácok" mellé...
Az autóvezető bizalmi ember, a kezébe teszed az életedet.... Akárki mellé nem ülünk...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!