Megijedtél, tartottál volna tőlük?
a 80as évek amirikájába képzeld magad (nem baj ha nem éltél vagy nagyon fiatal voltál akkor, képzeld a mostani önmagad akkorra) ahol az alábbi csoportba botlanál: [link]
és pl. megkoccoltad volna véletlenül az autójukat vagy belédkötöttek volna megijedtél , féltél volna tőlük? mit léptél volna ilyen helyzetben?
ennek a videónak az elején is ők vannak, elég vadak: http://www.youtube.com/watch?v=Kh1FwAYnxcM
A bátyám pontosan így öltözködött mint az a srác akinek a lánc van az arcán.Ráadásul rikító pánkos vörös/zöld haja volt:)Apám simán csak Peti papagájnak hívta..
Mivel a banda többi tagja is hasonlóan nézett ki,így volt alkalmam ismerni párat közülük..Régen is csak divat volt.Evvel fejezték ki a hovatartozásukat,egyéniségüket.Ahogy ma a fiatalok pláza cicának,vagy emosnak,van rockernek öltöznek...Ők sem voltak különbek,legfeljebb ijesztőbbek...De jó fejek voltak.Igazából soha nem szóltak,kötekedtek másokkal.Ha bunyó vagy vita volt akkor általában összetalálkoztak a rockeresekkel vagy hippisekkel...De ilyenkor mindkét fél paprikás hangulatban volt..Emlékszem volt egy lány köztük akinek kakas taraja volt,és annyira erősen festette magát borzalmas színekkel,hogy tényleg rémisztő volt..Sokszor ha lelki segítség kellett ő vele tudtam beszélgetni,mert irtó értelmes,aranyos lány volt..(nem fogjátok elhinni de jelenleg autista gyerekekkel foglalkozik a szakmájából kifolyólag.Igaz ma már tisztes családanya)
A bátyám is ma már normálisan néz ki,és boldog 2 gyerekes apuka...
Az nem Joachim Pheonix a sofőrülésben (láncos pofa)?
Egyébként szerintem csak úgy nem kötnének belém. Elég rossz környéken élek, megtanultam, hogy hogy ne tűnjek fel az ilyeneknek. Ha pedig amerikai lennék és megtörném a kocsijukat, biztos lenne a kesztyűtartómban egy pisztoly, vagy a csomagtartómban egy sörétes. Ez arrafelé már majdnem széria tartozék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!