Megijedtél, tartottál volna tőlük?
Figyelt kérdés
a 80as évek amirikájába képzeld magad (nem baj ha nem éltél vagy nagyon fiatal voltál akkor, képzeld a mostani önmagad akkorra) ahol az alábbi csoportba botlanál: [link]
és pl. megkoccoltad volna véletlenül az autójukat vagy belédkötöttek volna megijedtél , féltél volna tőlük? mit léptél volna ilyen helyzetben?
ennek a videónak az elején is ők vannak, elég vadak: http://www.youtube.com/watch?v=Kh1FwAYnxcM
2010. márc. 13. 22:28
11/18 anonim válasza:
Én a rendőröktől félek (a zsanett ügy óta...) :DD
Ők szerintem jóarcok lehetnek és barátságosak. Nem félnék tőlük. Az más kérdés, hogy szerintem ízléstelenül néznek ki.
12/18 A kérdező kommentje:
ma 0:07esnek: nem, Ő Mark Venturini. 85'-86' körül készült a film amiben alakították ezt a bandát.
2010. márc. 14. 11:26
13/18 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat mindenkinek:)
2010. márc. 14. 11:34
14/18 anonim válasza:
két átlagos öltözetű braziltól jobban félnék mint ezektől.a külső mögött nem mindig az rejlik amire gondolna az ember.
15/18 anonim válasza:
nem értem miért kéne félnem tőlük. sztem jó arcok lehetnek.:D egyébként a 'ami' világban vannak sokkal veszélyesebb "emberek " is. asszem mindenki érti kikre gondolok
16/18 anonim válasza:
A kocsiuk ütött-kopott.Nem hiszem,hogy izgatná,ha megnyomom.És csak 2 punk volt közöttük,aki talán fel merne álli boxolni.Meghívnám egy sörre cserében,ha nem megy bele leboxolnánk a dolgot.
17/18 anonim válasza:
ez csak divat volt szerintem,nem kell ilyenektől tartani.
18/18 anonim válasza:
Sztem menők !:D
Am ha nem futsz el és jó fej lennél ha beszólnának nem valószínű h meg akarnának verni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!