Jézus számára mi a fontos, hogy egy ember a Mennybe kerüljön? Nem hívő, de jó ember mehet a Mennybe? És eddig vajon hány apokalipszis lovas jelent meg?
Először elhitetik,hogy szüksèged van rá(marketing reklámkampány),majd felhívják a figyelmed a termèkre(megváltás).
Tiszta kapitalizmus.
„Aki ugyanis szégyell engem és tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön a maga és az Atya, meg a szent angyalok dicsőségében. 9Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt.”
Jézus tanítása az erkölcs és a jóság.
Ezeknek nem feltétele, hogy higgyen is Jézusban, csak hogy az ő tanításai szerint éljen.
"9Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt.”
Tisztára, mint az oviban!
"Jézus tanítása az erkölcs és a jóság."
Na èpp ez az,hogy ezek olyan alapprivilègiumok amit nem kell tanítani.
A civilizáltság jutalma mindkettő.
Ember nem jut a menybe. Akkor kerülsz menyországba, amikor teljes terjedelmedben lélekké leszel. A végtelen számú lélek alkotja a menyországot. Ott van minden és mindenki aki valaha volt vagy lesz bármilyen létezési síkon.
Avagy mindenki egyszer elfeljődik oda, csak előtte végig járjuk a dimenziók fokait, amiben megtanulunk önmagunk lenni, szeretni, majd tökéletes és végül végtelen lenni.
#15 a civlizáltsághoz nem kár erkölcs.
Mézd meg a náci birodalmat, civlizáltak volta, csak épp a jóság hiányzott belőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!