Jézus számára mi a fontos, hogy egy ember a Mennybe kerüljön? Nem hívő, de jó ember mehet a Mennybe? És eddig vajon hány apokalipszis lovas jelent meg?
Ugye Jézustól van, hogy a pásztor ott hagyja a nyájat és megkeresi az egy elveszett bárányt is. Jézus számára nagyon fontos, hogy minél több ember üdvözüljön. Ez nem azt jelenti, hogy mindenki fog.
A négy lovas szüntelenül jelen van a földön, ha kicsit jobban megnézzük, hogy ezek mit jelentenek.
Ha létezik Jézus nem érdekli ki hisz benne és ki mem, hiszen ez kicsinyesség.
Az számít hogyan élt.
"Nem, mert az nem tudja, hogy mi az."
Akkor megvan a megoldas! El kell felejteni a kereszteny vallast, minden embernek, es akkor senki se fogja tudni, mi az, es akkor mindenki mehet a Mennybe, aki jo eletet elt.
De!
Jézus ezt mondta: 6.
Monda néki Jézus: Én vagyok az út, az igazság és az élet; senki sem mehet az Atyához, hanemha én általam.
26Aki ugyanis szégyell engem és tanításomat, azt az Emberfia is szégyellni fogja, amikor majd eljön a maga és az Atya, meg a szent angyalok dicsőségében. 9Aki azonban megtagad az emberek előtt, azt én is megtagadom Isten angyalai előtt.
De aki még nem hallott Jézusról, mehet a Mennybe. De ha hallott és elutasítja, akkor a Pokolra jut. Bár szerintem ha a Mennyben elfogadja a tudatos ember (nem a kisbabák) akkor maradhat a Mennyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!