Ha az utolsó időket éljük, akkor hol vannak a hamis Jézusok?
Kevered a szezont a fazonnal
hamis Jézus=Antikrisztus ebből 1 db lesz
hamis próféták lesznek sokan
Én vagyok az igazi Jézus Krisztus!Gyermekeim,ne higyjetek senkinek.Meneküljtek fel a háztetőre,mert ott nem tudnak le bombázni.Ne menjetek vissza a felsőruhátokért!Aki a mezőn van ,ne térjen vissza,mert nyílvánvalóan a mezőn nem tud áthajtani rajtad egy tank!Mert olyan nagy szorongattatás lesz most,mint amilyen nem volt a világ kezdetétől fogva a végezetéig!Ne kételkedjetek bennem!A pincében lát titket a bombázó és a vadászrepülőép,de a tetőn nem.Én leszek az ,aki nem engedi őket látni titeket.Aki Budapesten van,meneküljön fel Budára a hegyekbe!Az Antikrisztus már itt van a világban,már csak fel kell lépjen.Már fellépett,de megölték.Az ő neve:Mohammad Ali Rádzsái.Halálos sebe van,de majd meg fog jelenni és csodálkoznak majd azok,akiknek nem találtatott beírva lenni a neve az Élet könyvébe,amikor látják,hogy a fenevad volt és nincsen,de majd megjelenik.Az országában most uralkodik a hetedik vezető.Irán=Babilon.Irán meg fogja támadni Izraelt és a N.A.T.O-t.Ez az amiről Michael próféta prófétált:Arab vezér,Mars,Nap,Vénusz az Oroszlánban
Az Egyház hatalma a tengeren összeroskad
Perzsia táján jó egymillió készen áll
megtámadni Egyiptomot és Bizáncot a visszatérő Kígyó akarata szerint.
Látjátátok,én ezt előre megmondtam nektek!Most át fognak adni titeket a bíróságoknak és megkorbácsoltatnak a zsinagógákban,mert természtesen olyan sok zsinagóga van és nincs jobb kínzási módszer a korbácsolásnál.Közvetlen a azon napok nyomorúsága után a Nap elsötétedik,a Hold nem ad többé világosságot,az ég csillagai lehullanak az égről(ez utóbbit majd kivitelezem még,de majd elégetem a csillagokkal a Földre,de azért irónikus,hogy a sárkány leszórta a csillagok egyharmadát a Földre és nem lgett el) és akkor majd meglátják eljönni az Emberfiát nagy hatalommal és dicsőséggel és majd minden nép sírni fog akkor.Ezek a napok azok amikről,így jövendölt Michael próféta:Béke közeleg egy oldalról és háború
Soha nem volt szorongattatás iylen nagy
Sírnak férfiak és asszonyok,ártatlan vér a Földön
és ez lesz Franciaország egész széltében.
Illetve:"Tűz a levegőégből a királyi épületre,
Midőn a háború fénye alábbhanyatlik,,
Hét hónap nagy háború, gonosz emberek halála,
Rouen, Evreux a királynak nem fog hiányozni."
Ezt pedig mindenkinek mondom:Vigyázzatok!
Az Úr valóban beszélt hamis prófétákról, továbbá hamis Krisztusokról, azaz Felkentekről, vagyis olyan személyekről, akik magukat az Örökkévalótól elküldött feladatvégrehajtónak hazudják (ilyen volt pl. nem sokkal Jahosua ideje után Barkochba).
"Hamis Jézus" ilyen értelemben nincsen, hiszen a Jézus/Jahosua csak egy személynév, nem titulus.
Kérdező: "Ha az utolsó időket éljük, akkor hol vannak a hamis Jézusok?"
Majd eljön az az időszak is! Még nincs itt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!