Aki vallásos! Mit gondoltok arról, hogy a vallásos emberek megölték a tudósokat akik ellentmondtak a hitnek?
Például, hogy Föld nem a világ közepe vagy, hogy a Föld nem lapos. És sajnos több ember viccelődik a vallással stb..
És nagy erőkkel keresik az űrlényeket. :/
"tudósokat hallottam, de pontosabban nem tudom meiket."
Jó, akkor legközelebb ne terjessz hazugságokat, hanem előbb nézz utána, hogy amit hallottál, az mennyire valós. Mert mások alaptalan rágalmazása bűn.
Senkit tudományos nézetéért nem küldtek máglyára. Olyan volt, hogy felszólították, hogy nyilvánosan, egyetemen ne tanítson olyat, amit alátámasztani nem tud (ez történt Galilei esetében, aki mint írták, egy villaépületben volt "házi őrizetben", és nem végezték ki). Meg olyan volt, hogy egyébként csillagász máglyahalált halt, de nem a tudomány miatt, hanem mert ezen túl zavaros, eretnek nézeteket terjesztett (lásd Giordano Bruno).
"Például, hogy Föld nem a világ közepe"
A heliocentrikus világkép egyik kidolgozója Kopernikusz volt, aki mellesleg római katolikus kanonok. Szép kort megért, 70 évesen halt meg, nem végezték ki. :))
Nos, jobban utána néztem mint te, és ezeket találtam.
név szerint nem, de ha összeadod a vallási háborúkat, vagy a vallás miatt megölt embereket, akkor 200 millió körül van a számuk.
"Olyan volt, hogy felszólították, hogy nyilvánosan, egyetemen ne tanítson olyat, amit alátámasztani nem tud "
Jah az kényelmes. Akkor kvantumelmélet, számitástechnika, űrkutatás mind mehet szerinted a levesbe? Egy ignoráns tanulatlan vidéki suttyó vagy, aki a kedves vallásos keresztényeket védi a hülye fejével.
Neumann János úgy alkotta meg a kis számitáselméleteit, meg az algebráját a dolgoknak, hogy nem sok alapja volt. Nem tudák hogy ez lesz a számitogép technologiából, ahogy az űrkutatásban, vagy akárhol máshol van. Ne tanitson olyat amit nem tud alátámasztani, jó vicc, ezek szerint akkor most felállok, és az összes papot végig gyilkolom a világban.
A kutatás arról szól te fajankó gyökér, hogy olyan dolgokat tanulsz, tanitasz, és alkalmazol, amiket nem tudsz MÉG alátámasztani. A tűz meleg, ezt sem tudod alátámasztani, csak ha te is tudod mert kipróbáltad.
A drágalátos egyházad, és ezzel együtt a vallásod volt az, ami az emberiség eddigi legnagyobb rákfenéje volt, és mai napig az, és ami vele jön az mégrosszabb: Az ignorancia. Higgy úgy, hogy nem mondjuk meg, mi miért van. Tégy úgy, ahogy nem akarsz, mert mi azt mondjuk. Náci az összes mélyen vallásos ember. Az hogy hited van, az megint más, de azt gondolni hogy te tudod az egyetlen igazságot már tényleg evolucios zsákutcának számit a 21-ik században.
Névszerint nem fogok leirni neked senkit a 14-ik századból bocsássál meg, de se török elesett katonákat, vagy indiánokat, akiket megöltek a britek. Pedig te is elhiszed a hülye fejeddel, hogy kiirtották őket, nem? Névszerint akár egyet nevezz meg, és ne olyat akit a rajzfilmekből láttál te hugyagyú.
Jobban jártunk volna ha a fán maradunk
Nem, itt a hülye egyértelműen te vagy. Állítottál egy nyilvánvaló hazugságot a kérdésben, amire szerintem még sokan várjuk a hiteles bizonyítékokat. Eddig egyet linkeltél, Galileit, aki történetesen békésen halt meg majdnem királyi körülmények közt élve.
Jah, nagyon nehéz lehet szabadbölcsész diplomát szerezni kisgyerek, majd ha extra nagy menüt kérek akkor szólok neked. Galileo királyi körülmények között halt meg, hitler meg még ma is él. Te egy tanulatlan vidéki suttyó vagy, fogadd el, tegyél még egy kis trágyát a szádba. A házi őrizetet nem épp nevezném békésnek. Vagy ha te igen, akkor a pincémben ellehetsz az életed végéig, "királyi körülmények között".
Örülök hogy diplomás vagy te evolúciónk szégyene, de mit értél azzal a hatalmas tehénszarral az agyad helyén, ha nem tudsz egy összetettebb gondolatmenetre válaszolni?
Mi a tetves anyámért kéne neked név szerint tudósokat hoznunk akiket megölt az egyház? Visszavetették az emberi fejlődést, ezt te sem tagadod, csak szőrszálhasogató seggfejt játszol, de az megy.
Olyan mintha Hitlert védenéd, hogy ő sose dobott senkire atombombát.
Egy utolsó senkiházi vagy, akinek jobb lett volna kussban maradni, és eltenni a bránert a sütőbe
ma 21:56
Gondoltam, hogy enyhébb hangnemben bár, de reagálok, azonban meggondoltam magam. Van amire nem érdemes, inkább csak jelentem a posztot.
Üdv:
egy okleveles mérnök
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!