Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?
60.Hát akkor az 58-ban mièrt teszel fel protestánsokra való kèrdèst nekem?
Ez csak visszavágó!
Inkább kèrdezd őket.
Legalább 4,5 ève ezt csinálod a nagy egyetemeddel.Soha nem válaszolsz csak az oldalt zavarod ès gunyolodsz a felhasználókkal,így tereled a figyelmet a kèrdèsről,miközben egy kèrdèst nem teszel fel.
Ezentúl rád figyelek a GYIK-el kapcsolatosan.
Annyi ideje még nem vagyok ezen az oldalon. Egyébként ettem fel kérdést, amire sunyi módon nem felelsz.
https://www.gyakorikerdesek.hu/kultura-es-kozosseg__vallas__..
Tessék, ez a kérdésem, te nem válaszoltál rá.
Akkor nem te vagy a 68%
Vagy,jól blöffölsz.
Továbbra is 72%-os vagyok jelenleg (és hónapok óta), az első hozzászólásom pedig kb három és fél éve volt. Most megnéztem.
Blöffölni nem szokásom, neked hazudni annál inkább. Például azt hazudtad, hogy 4-5 éve ezt csinálom itt. Nem is voltam itt még akkor.
58# Tényleg csak érdekességképpen érdekel, mint történelem. Semmi hátsószándék nincs benne.
Kérdező, téged bántottak esetleg gyerekkorodban szexuálisan, ami a katolikus egyházhoz köthető? Mert szerintem történt veled valami borzalmas, amit nem tudtál még elengedni.
Jah, történt, leszedték a gyógyszerekről...
Mielőtt rólam is kitalálsz valamit, nem 68 és nem 72 százalékos vagyok, akár rám is írhatsz, hogy ellenőrizd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!