Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?
@18.Mi a baj a youtube filmekkel?Googlevel?Monika vagy Balázs show.
Hol lehet az igazat megtalálni?
Bruno sztorija èrdekes.
Nem volt ő olyan feddhetetlen pali mint ahogyan beállitották,plane hogy tudományos kiserleteit az egyház pénzelte ès! támogatta.
Kicsit gumigerincű volt.
23 Hegyzed a szarvaidat?
Ez mar jobb kèrdès,remèlem.
"Hol lehet az igazat megtalálni?"
Igen, te a Balázs és Mónia showból szerzed információidat, s erre ezek szerint még büszke is vagy. Normális ember azért kicsit ennél tovább megy és igyekszik komolyabb tudományos munkákat felhasználni hozzá. Amit én idéztem, az pl olyan történész tanulmányából származik, aki személyesen vizsgálta a levéltári adatokat, perek jegyzőkönyveit ezzel kapcsolatban. Valahogy nekik nagyobb hitelt adok, mint az éppen szarvát hegyező edgár kérdezőnek.
Nem, de mondjuk Isten népeket irtatott ki a zsidókkal, mert pogány isteneknek áldoztak. Vagy talán az Ószövetség nem része nálad a Szentírásnak?
28
Annak okai voltak, és Figyelmeztetés nélkül senkit nem bántott. Sátán a nemzeteket használta fel, hogy megakadályozza az Isteni tervet.
Ha kiirtották volna a Zsidókat, akkor Isten terve meghiusúlt volna az igéreteivel együtt. Nem véletlen volt, hogy akik Istent támogatták, úgy tettek, ahogy a Teremtő akarta.
Ez megváltozott, Jézus messiási feladatának elvégzésével. Már mást kell tenni, nem harcolni, és egymást megölni.
26.Mondhatod "edgar" mert,az nem èn vagyok,ès az ilyenektől mint te könnyen leperreg.
Csak,Brunorol írhatsz bármit,az èletrajzát tudom az inkvizíció perèvel ès a háziőrizetèvel együtt.
Úgy mint Galileó G-èt is ès tizessèvel mondhatom a tudósok neveit akik szenvedtek az inkviziciotol ès haltak is meg.
Mindezeket az analfabèta vállásos vezetőid tettèk.
Nekik"nem forog a föld"
"Olyan törtènèszt ismersz"
Happá!Te nem ma születtèl,a tegnap is megvolál.
Mit tudsz olvasni amit más nem tud,hisz az olvasnivalok olvasásra vannak.
Vagy neked Brúnó külön írogat?
Ahogy elnèzem a vállásos nèzetedet nálad minden megtőrtènhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!