Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon az inkvizíció megoldotta...

Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/82 anonim ***** válasza:

De most ez a topic is veszekedéssel záruljon?

Ne má'..

2020. szept. 15. 10:38
 52/82 anonim ***** válasza:
81%
49# hagyd. Szerinte ez a viselkedés a normális és biztos vagyok benne, hogy akik mellett érvel (Jehova tanúi), azok ezt támogatják is. Mivel támogatják, ezért ők maguk is ilyen személyiséggel rendelkeznek. Te csak maradj meg a szeretetben, ahogy Krisztus parancsolta és ne válj olyanná, mint amilyen ők maguk.
2020. szept. 15. 10:57
 53/82 A kérdező kommentje:

52.Milyen igazságtalan vagy.De azt mièrt nem látod ès olvasod,hogy a 49 mit írt nekem,ès mèg egymást simogatjátok.

Előbször is nem vagyok tanu,Unitárius vagyok ès Tanú szimpatizáns.

A 47 ès a 49-ben mit írt.

49"Hogy kèrdezzem meg,hogy mikor ilyen kommenteket írsz akkor alkohol,gyógyszerek vagy tudatmódosító szerek hatása alatt állsz?"

Ès visszafelè a 45-ben is mit ír.Te mint az ügyvèdje nem nèzel utánna,hogy kinek veregeted a vallást?

"Te csak maradj meg a szeretetben,ahogy Krisztus parancsolta ès ne válj olyannak,mint amilyen ők maguk"

Krisztus erre tanította a vèdencedet?

Te meg ezèrt dicsèred meg?

Ès mèg keresztènyek is vagytok?

Íme.43."Előbb az alapvető helyesirást tanuld meg."

45."Elèg visszataszító amikor olyan ember oktat,aki helyesirásbol bukkásra áll."

Visszamenőleg 9 híbát kaptam a nagyotmondó írásaiban.

De ez az ő dolga.

Most erôszakkal ès terorral tèrdreakartok kènyszeriteni,állítólag nagy keresztèny lètetekre.

Milyenek az ilyen keresztènyek csak akkor vagytok keresztènyek ha nyeregbe vagytok ès a gyalázkodásèrt egymás vállát veregetitek.

Egyelőre ő kezdte a sèrtegetèst ès ti lèptek fel.

Vègeztem veletek.

2020. szept. 15. 12:17
 54/82 anonim ***** válasza:
74%
Mi volt az a 9 "híba"?
2020. szept. 15. 14:17
 55/82 A kérdező kommentje:

Az első,hogy felelet helyett kèrdezel.Ez az első ès a legnagyobb hiba.A tőbbi ott van a gyalászkodásaiban.

GYIK.szabályai szerint a felelők nem kèrdezhetnek,de feltehetik főkèrdèsben.

2020. szept. 15. 14:41
 56/82 anonim ***** válasza:
Minek tegye fel bárki fő kérdésben? Te csak saját kérdéseid alatt mersz írni.
2020. szept. 15. 18:37
 57/82 anonim ***** válasza:
Te is több kérdést feltettél a kérdésen belül, nem hiszem, hogy ezt bárkitől számonkérheted. Mondjuk a protestánsok inkvizíciójára én is kíváncsi lettem volna.
2020. szept. 15. 18:41
 58/82 anonim ***** válasza:
74%

Milyen viszonylatban érdekel a protestáns inkvizíció? Egyébként a neve természetesen más volt (ha egyáltalán volt neki külön), szerepe egyforma.

2020. szept. 15. 18:43
 59/82 A kérdező kommentje:

Amilyen viszonylatban tègedet is èrdekel a katolikus vallás sorsa.

Íme.

[link]

2020. szept. 15. 19:16
 60/82 anonim ***** válasza:
69%
Et miként kapcsolódik a kérdéshez? Tényleg kíváncsi vagyok az összefüggésre. Amúgy pedofília az őrtorony szervezetben is van, csak zárt szektákban még ritkábban derül ki. Ha pedig a vének tudomására hozzák, ők igyekeznek "házon belül" a szőnyeg alá seperni.
2020. szept. 15. 19:24
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!