Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?
De most ez a topic is veszekedéssel záruljon?
Ne má'..
52.Milyen igazságtalan vagy.De azt mièrt nem látod ès olvasod,hogy a 49 mit írt nekem,ès mèg egymást simogatjátok.
Előbször is nem vagyok tanu,Unitárius vagyok ès Tanú szimpatizáns.
A 47 ès a 49-ben mit írt.
49"Hogy kèrdezzem meg,hogy mikor ilyen kommenteket írsz akkor alkohol,gyógyszerek vagy tudatmódosító szerek hatása alatt állsz?"
Ès visszafelè a 45-ben is mit ír.Te mint az ügyvèdje nem nèzel utánna,hogy kinek veregeted a vallást?
"Te csak maradj meg a szeretetben,ahogy Krisztus parancsolta ès ne válj olyannak,mint amilyen ők maguk"
Krisztus erre tanította a vèdencedet?
Te meg ezèrt dicsèred meg?
Ès mèg keresztènyek is vagytok?
Íme.43."Előbb az alapvető helyesirást tanuld meg."
45."Elèg visszataszító amikor olyan ember oktat,aki helyesirásbol bukkásra áll."
Visszamenőleg 9 híbát kaptam a nagyotmondó írásaiban.
De ez az ő dolga.
Most erôszakkal ès terorral tèrdreakartok kènyszeriteni,állítólag nagy keresztèny lètetekre.
Milyenek az ilyen keresztènyek csak akkor vagytok keresztènyek ha nyeregbe vagytok ès a gyalázkodásèrt egymás vállát veregetitek.
Egyelőre ő kezdte a sèrtegetèst ès ti lèptek fel.
Vègeztem veletek.
Az első,hogy felelet helyett kèrdezel.Ez az első ès a legnagyobb hiba.A tőbbi ott van a gyalászkodásaiban.
GYIK.szabályai szerint a felelők nem kèrdezhetnek,de feltehetik főkèrdèsben.
Milyen viszonylatban érdekel a protestáns inkvizíció? Egyébként a neve természetesen más volt (ha egyáltalán volt neki külön), szerepe egyforma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!