Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Vajon az inkvizíció megoldotta...

Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?

Figyelt kérdés

2020. szept. 14. 11:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
81%

A 36. hozzászólást én írtam, nem ő. Sőt nem is én írtam, hanem a Szentírást idéztem csak. Már azt se lehet?

Egyébként tényleg nagyon gáz, hogy össze-vissza kevered a hozzászólásokat, hozzászólókat. Csak azt támasztod alá, amit a másik hozzászóló írt.

2020. szept. 14. 19:42
 42/82 A kérdező kommentje:

41.Az keveri össze de nagyon a hozzászolásokat ès a hozzászolokat aki nem számozza kinek a hozzászolására reagál.

Csak ír a levegőbe mint akit nem èrdekel,ahelyett írna azt a számot amelyre reagál.

Úgy,hogy itt is ne èn legyek a hibás.

Külömben sajnálom,hogy ilyen emberekkel van dolgom.

Lehet,hogy a jelengetèseket el kell ismèt kezdjem a tisztelet megadás cèljáèrt.

2020. szept. 14. 20:15
 43/82 anonim ***** válasza:
85%
Előbb az alapvető helyesírást tanulnád meg.
2020. szept. 14. 20:26
 44/82 A kérdező kommentje:

43.Rendes vagy,a sèrtegetèsből nem tágitasz,ez is egy alapfeltètele egy keresztèny viselkedèsnek.De ha valaki nem keresztèny annak mar nincs feltètel a keresztèny èletet illetően.

Pál azt mondja"tisztelet megadásban egymást megelőzzètek". Hát,ez nálad megint nem sikerült.

2020. szept. 14. 21:26
 45/82 anonim ***** válasza:
85%

Nem sértegetés volt hanem tanács. Elég visszataszító amikor olyan ember oktat, aki helyesírásból bukásra áll.

Még egy egyszerű mondatot sem bírsz helyesen megszerkeszteni de nyilván te értelmezed helyesen a Bibliát.

2020. szept. 14. 21:32
 46/82 A kérdező kommentje:

45.Èrdekes,nem tudok írni,ahozkèpest mindent jól megèrtettèl,ahogy látom.

Valami nem tűnik fel benned?

Vagy nem vetted èszre,hogy tèvedsz?

Majd,ha fejlődsz megèrted.

2020. szept. 14. 22:07
 47/82 anonim ***** válasza:
85%
Sajnos az értelmetlen mondataidból kiindulva visszafelé kellene itt fejlődnie mindenkinek, hogy elérjék a te szinted.
2020. szept. 14. 22:14
 48/82 A kérdező kommentje:
47.Akkor te mar nyertèl,ès gratulálok,mert a szinten alul vagy,főleg biblia èrtelmezèsben ès embertisztelet hiányos magatartásoban.Jó lenne lassítani mert halatsz az analfabéták kimagasló szintère.
2020. szept. 14. 22:43
 49/82 anonim ***** válasza:
73%
Hagy kérdezzem meg, hogy amikor ilyen kommenteket írsz akkor alkohol, gyógyszerek vagy tudatmódosító szerek hatása alatt állsz? Mert az megmagyarázná a dolgot.
2020. szept. 15. 07:39
 50/82 A kérdező kommentje:

49."alkohol,gyógyszer vagy tudatmódosító szerek hatása alatt állsz?"

Èn csak azoknak írok ilyen kommenteket akik alkohol,gyógyszerek vagy tudatmódosító szerek hatása alatt vannak.

2020. szept. 15. 09:42
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!