Vajon az inkvizíció megoldotta a vallások problèmáját,vagy nagyobb lett a zürzavar?
A 36. hozzászólást én írtam, nem ő. Sőt nem is én írtam, hanem a Szentírást idéztem csak. Már azt se lehet?
Egyébként tényleg nagyon gáz, hogy össze-vissza kevered a hozzászólásokat, hozzászólókat. Csak azt támasztod alá, amit a másik hozzászóló írt.
41.Az keveri össze de nagyon a hozzászolásokat ès a hozzászolokat aki nem számozza kinek a hozzászolására reagál.
Csak ír a levegőbe mint akit nem èrdekel,ahelyett írna azt a számot amelyre reagál.
Úgy,hogy itt is ne èn legyek a hibás.
Külömben sajnálom,hogy ilyen emberekkel van dolgom.
Lehet,hogy a jelengetèseket el kell ismèt kezdjem a tisztelet megadás cèljáèrt.
43.Rendes vagy,a sèrtegetèsből nem tágitasz,ez is egy alapfeltètele egy keresztèny viselkedèsnek.De ha valaki nem keresztèny annak mar nincs feltètel a keresztèny èletet illetően.
Pál azt mondja"tisztelet megadásban egymást megelőzzètek". Hát,ez nálad megint nem sikerült.
Nem sértegetés volt hanem tanács. Elég visszataszító amikor olyan ember oktat, aki helyesírásból bukásra áll.
Még egy egyszerű mondatot sem bírsz helyesen megszerkeszteni de nyilván te értelmezed helyesen a Bibliát.
45.Èrdekes,nem tudok írni,ahozkèpest mindent jól megèrtettèl,ahogy látom.
Valami nem tűnik fel benned?
Vagy nem vetted èszre,hogy tèvedsz?
Majd,ha fejlődsz megèrted.
49."alkohol,gyógyszer vagy tudatmódosító szerek hatása alatt állsz?"
Èn csak azoknak írok ilyen kommenteket akik alkohol,gyógyszerek vagy tudatmódosító szerek hatása alatt vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!