Vallásosak! Miből lehet tudni, hogy a Biblia tényleg Isten szava? Nem az ateistákat kérdezem, mert ti soha nem fogtok egyet érteni velünk, hívőkkel.
Például ő! De az a vicc, hogy az ateisták ilyeneken röhögnének. Nem hiszi el semmilyen ateista.
“ De miért ne kérdezhetne kizárólag a vele egy hitben lévőtől? Ha egy orvos csak orvostól kérdez, akkor is megsértődsz, hogy a könyvelők miért nem szólhatnak hozzá?”
Ez némiképp a szavak kiforgatása. Ha én például nem vagyok hívő de olvastam a bibliát akkor kompetens vagyok a témában attól függetlenül, hogy nem értünk egyet.
A hasonlatod inkább így lenne életképes:
“Csak azok az orvosok válaszoljanak akik velem azonos állásponton vannak”
Másrészt.... ha felteszel egy kérdést (Miért? Hogyan? stb.) és “Isten” a válasz akkor esélyes, hogy túl hamar feladtad a keresést.
Kérdező, ezt a belinkelt oldaladon találtam :D
Sírok a nevetéstől:
“ Na jó, tegye fel a kezét aki örökké akar élni a nagy tervező jobbján vagy balján vagy a tököm tudja hol mert én nem, sőt engem ezzel fenyegetni is lehetne.
Hagyományos értelemben véve jó ember vagyok, sok baráttal stb, nem csalok adót és nincsenek pedofil hajlamai sem, sőt még a boltban sem loptam csokit, viszont, ha nem ismerem el a kaporszakállút és a meséjét akkor örök életre a pokol tüzén fogok égni, ellenben az aberrált tömeggyilkosnak vagy a gyerekeket a sekrestyében tömegével seggbe dugó keresztény papnak csak annyi a dolga, hogy bevallja és megbánja bűneit, tíz miatyánk meg öt hiszekegy, oszt jónapot, mehet át a mennyek kapuján.
A miheztartás véget konfirmáltam, mert gyerekkoromban kényszerítettek rá, tehát ismerem a bibliát annyira legalábbis, hogy véleményt formálhassak róla”
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!