Az apostolok gyontattak ès dolgoztattak az első században?
Én már most Krisztus tanújaként üdvözöllek téged, az őrtorony tanúja soha az életben nem leszek. Előbb vágnám le mind a két kezemet.
Ellenben még most se adtad meg a választ, amit korábban ígértél, te sajnos egy hazug, szava hihetetlen ember vagy, aki nem tartja meg amit ígér.
Most ebben a topicban folytatjàtok??
Hjajj..😁
33."Krisztus tanujakènt"Nem lehetsz Krisztus tanúja miközben a Ördög ügyvèdje vagy,mert vèded az inkvizíciót.
Várod,hogy katolikus hüsègeseket nevezzek meg?
Olyan sokan voltak,nem tudnám felsorolni de 1200-1800-ig sokat itèltek halálra ezek a hüsègesek az/az az Ördög hüsègesei.
"Várod,hogy katolikus hüsègeseket nevezzek meg?
Olyan sokan voltak,nem tudnám felsorolni de 1200-1800-ig sokat itèltek halálra ezek a hüsègesek az/az az Ördög hüsègesei."
Ezt nem értem. Bár az én kérdéseimre nincs válasz, mintha nem is léteznék, de mindegy... Akkor a katolikusok most hűségesek? Vagy mégsem? Teljesen össze lettem zavarva. Tudnál mutatni erre valami írást a jw.org-ról? Én úgy tudtam, hogy a katolikus vallás rossz, erre kiderül, hogy mégsem.
Na katolikus vallàs ekézés megy.
Ha a kérdexő meg az inkvizícióra gondol abban nem árt elmélyedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!