Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Az apostolok gyontattak ès...

Az apostolok gyontattak ès dolgoztattak az első században?

Figyelt kérdés

#Apostolok #Gyontattak #Áldoztattak
2020. szept. 11. 08:13
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:

18

"A szoveg melyik reszebol olvastatok ezt ki,teljesen erőszakolva a leirtakat?"

Olvasd el többször, lassan. A Biblia megmagyarázza saját magát.

Az első vers ir egy "betegségről". A továbbiakban pedig elmondja, hogyan lehet ebből a betegségből felgyógyulni.

2020. szept. 11. 17:02
 22/41 A kérdező kommentje:

Kezdtünk rendbejönni.

Az apostol azt mondja "gyonjátok meg a büneiteket egymásnak".

Egyszerűen a sèrtetnek visszaadja a lopott tárgyat ès elnèzèst kèr.Miközben mar Isten mindentudó mar is látja az úgy intèzve van."meggyonja a bünèt az embertársának".Mondhat egy imát Istenhez a bűn megbocsátásáèrt,így Isten megbocsájt mert a karos mar nem káros ès Istennel is rendezte a kèrèsèt.

A pappal nincs mièrt mert csak egy közbeeső szüksègtelen gyakorlat.Annyi,hogy egy kivülálló is tudja azt amit nem kell.A pap nem adja vissza a lopott tárgyat,ezèrt a papnak gyonni tárgytalan.

2020. szept. 11. 17:14
 23/41 anonim ***** válasza:
49%
22# Tehát akkor te azt állítod, hogy teljesen felesleges egy kiválasztottnak elmondani? Elég, ha az áldozattal rendezi és Istennel?
2020. szept. 11. 17:22
 24/41 A kérdező kommentje:

23.Nem,a felvigyázó szellemi testvère ès jó ha elmondja abban az esetben,ha lelkiismeret furdalása van ès vigasztalást kap tőle,hogy ne bánkodjon.

Ahogy fentebb irtam,a bűn mar a multè rendezte kárusultal is Istennel is.Most mar magával kell rendezze a lelkiismeretèt a szellemi testvère vigasztalása áltál.

2020. szept. 11. 17:40
 25/41 anonim ***** válasza:
49%
A pap ugyanazt a funkciót tölti be a katolikusoknál, mint a felvigyázó. Ha az egyiknél szükség van rá, akkor a másiknál is. A kettős mérce nem Istentől van.
2020. szept. 11. 17:54
 26/41 anonim ***** válasza:
49%

21#

20 eve olvasom.

Soha senki, aki kommentar nelkul olvassa azt az iget nem olvas ki belole olyat amit ìrsz.

Őrtorony nélkül olvasd csak magàt az igét.

2020. szept. 11. 18:10
 27/41 A kérdező kommentje:

25 "a pap ugyanazt a funkciót tölti be"

Úgy van.

De nem mindegy megvigasztal vagy megszid amikor mar megbántad.

2020. szept. 11. 18:31
 28/41 anonim ***** válasza:
49%
Én még sosem gyóntam papnál, nem tudom mit csinál, de szerintem nem szid meg, inkább meghallgat és tanácsot ad, nem? Ha van itt katolikus, az meg tudja mondani, hogy mi történik gyónáskor?
2020. szept. 11. 18:41
 29/41 anonim ***** válasza:
100%
Edgár te már az őrtoronnyal hadakozol, mert egy tanú leírta, hogy a vénnek is el kell mondani. Te meg azt mondod, hogy felesleges. Kinek van igaza, az őrtoronynak vagy neked?
2020. szept. 11. 19:47
 30/41 anonim ***** válasza:
100%
Megnyugtatlak, továbbra is 72% és növekedést mutat. Másrészt elég sajnálatos, hogy szégyenled a hited, szégyenled az őrtornyot is, mert nem nevezed meg a hűségeseidet.
2020. szept. 11. 20:54
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!