Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Csak én vettem észre, hogy a...

Csak én vettem észre, hogy a tudomány mindig elutasítja Istent az elméletekkel? Evolúció, multiverzum, űrlények amik nem bukott angyalok. Mintha azt akarná, hogy minél kevesebb ember higgyen Istenben.

Figyelt kérdés
És, hogy ezekkel a dolgokkal minél távolabb zárja Istent...

2020. szept. 9. 11:46
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
85%

"honnét tudod, hogy én belehallhattam volna?"

Először is: HALTÁL. NEM halltál.

Másodszor: tudomány nélkül olyan 1 millió ember tudna élni a Földön. Azt ugye tudod, hogy régen minden második gyerek fiatalon meghalt?

HA egyáltalán megszülettél volna (tudod: 7 milliárd helyett csak 1 millió) - akkor is valószínűleg már halott lennél.

Csak a tudomány tud életben tartani.

2020. szept. 10. 18:47
 42/45 anonim ***** válasza:
87%

"Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat"

Már elnézést, de a háborúk/konfliktusok igen jelentős hányada épp vallási alapon tör(t) ki... (keresztes háborúk, II. vh, észak-ír, Izrael-Palesztina, Al-Kaida, stb.)

2020. szept. 10. 21:33
 43/45 qkker1 ***** válasza:
87%

"Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket,Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket,"

valami keresztesháborúkra nem emlékszel véletlenül?

2020. szept. 11. 08:19
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom a kérdező nagyon előítéletes a tudománnyal szemben.
2020. szept. 11. 23:30
 45/45 anonim ***** válasza:
87%

,,köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket, atomokat, csernobilt, pénzeket, éhínség, túl szaporodást stb..."

Ezt te komolyan gondoltad?

Rengeteg vallási háború van. A csernobili dolog baleset volt. Az éhínségnek mi köze a tudományhoz? A pénz pedig egy kulcsfontosságú dolog.

2020. szept. 11. 23:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!