Csak én vettem észre, hogy a tudomány mindig elutasítja Istent az elméletekkel? Evolúció, multiverzum, űrlények amik nem bukott angyalok. Mintha azt akarná, hogy minél kevesebb ember higgyen Istenben.
"honnét tudod, hogy én belehallhattam volna?"
Először is: HALTÁL. NEM halltál.
Másodszor: tudomány nélkül olyan 1 millió ember tudna élni a Földön. Azt ugye tudod, hogy régen minden második gyerek fiatalon meghalt?
HA egyáltalán megszülettél volna (tudod: 7 milliárd helyett csak 1 millió) - akkor is valószínűleg már halott lennél.
Csak a tudomány tud életben tartani.
"Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat"
Már elnézést, de a háborúk/konfliktusok igen jelentős hányada épp vallási alapon tör(t) ki... (keresztes háborúk, II. vh, észak-ír, Izrael-Palesztina, Al-Kaida, stb.)
"Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket,Köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket,"
valami keresztesháborúkra nem emlékszel véletlenül?
,,köszi a tudománynak a negatív dolgokat: háborúkat, fegyvereket, atomokat, csernobilt, pénzeket, éhínség, túl szaporodást stb..."
Ezt te komolyan gondoltad?
Rengeteg vallási háború van. A csernobili dolog baleset volt. Az éhínségnek mi köze a tudományhoz? A pénz pedig egy kulcsfontosságú dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!