Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Hogyan tudom megerősíteni a...

Hogyan tudom megerősíteni a hitem Istenben?, vagy amit e megnevezés jelöl

Figyelt kérdés

2020. szept. 4. 22:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
32%

Először meg kellene tisztítani magad, no, tudom tiszta vagy, de teljes szívből el kell fogadni, hogy minden jó és tökéletes ami Isten. A végtelen szeretete ott van minden nap velünk.köszönj meg mindent neki, amit kaptál tőle. Ha átérezted végtelenségét, akkor a rossz dolgokról meditálj. Mi az ami mérgez, lopja az idődet, mi az ami nem természetes, rádfonódott, visszahúz, túlzottan földi szenvedélyekről szól. Tűzd ki célul minél hamarabb leszámolsz vele, Isten győzedelmes dicsőségére.

Ha magadat és környezetedet megtisztitottad, elmélkedj mi az ami tartósan közel tart téged Istenhez. Ima? Templomba járás? Biblia vagy szentekről való olvasmány? Elvonulás?

Tényleg közel szeretnél jutni hozzá, vagy csak azt szeretnéd, hogy Isten nyilvánuljon meg neked? Ez utóbbi az emberek szabad akarata miatt nem úgy történik ahogy mi szeretnénk.

Imádkozz egy jó eseményért, ami nem a te gazdagodásodról szól, hanem egy gyógyulásért pl. , majd vonj be még egy embert. Akarjátok ketten. Mit mondott Krisztus? Mert ha ketten gyűlnek össze az én nevemben ott vagyok én is.

Ekkor már megközelítetted Istent, hiszen Isten Fia fog neked segíteni.

2020. szept. 5. 23:29
 12/13 Carragher_x ***** válasza:
41%
11: Amikor a tiédhez hasonló szektás eszmefuttatásokat olvasok mindig elképedek, hogy mennyi őrült mozog szabadon az országban, ahelyett, hogy a megfelelő kezelést kapnák egy szakintézményben.
2020. szept. 5. 23:32
 13/13 anonim ***** válasza:
44%
Íme, kiment a magvető vetni. 4Amint vetette a magot, némelyik mag az útfélre esett. Jöttek a madarak és fölszedegették. 5Más magok köves helyreestek, ahol nem volt sok földjük. Hamar kikeltek, mert nem voltak mélyen a földben. 6De amikor a nap felkelt, megperzselődtek, s mivel nem volt gyökerük, elszáradtak. 7Néhány másik a tövisek közé esett. A tövisek felnőttek és elfojtották őket. 8Végül más magok a jó földbe hullottak. Ezek termést hoztak, az egyik százszorosat, a másik hatvanszorosat, ismét másik harmincszorosat. 9Akinek van füle, hallja meg!«
2020. szept. 6. 05:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!