Van ennek a dolognak valami megnevezése, története amit én 'tudok' csinálni?
Elég régóta figyelem, hogy meg tudom mondani percre pontosan az időt anélkül, hogy,időmérő ezköz,stb., és nagyon jók a megérzéseim, és általában felismerem ha hazudnak nekem.
A parapszichológián belül van ezekre valamiféle magyarázat? Vagy esetleg tudományosan?
Elméletileg intuíció - azaz megérzés - a neve.
Velem is előfordul, sőt, néha álmodok is.
Nekem is időről időre előfordulnak olyan periódusok az életemben, amikor borotvaélesek a megérzéseim és az időérzékem. Érdekes, hogy ez akkor válik nagyon nagyon szembetűnővé, ha napokig/hetekig alig alszom, csak ilyen 2-3 órákat naponta. Mintha egy más hullámhosszra állna át ilyenkor az agyam. Szórakoztató, de nem éri meg az állandó figyelmetlenséget, fáradékonyságot, ami viszont egyértelműen az alvásmegvonásnak köszönhető. :)
Egyébként különféle tudatmódosítók fogyasztása is rájátszHAT ilyesmire, de nagyon sok ember meghülyül tőlük, ráadásul ezek túlnyomó többsége illegális, szóval korántsem ajánlom :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!