Hogyan tudom megerősíteni a hitem Istenben?, vagy amit e megnevezés jelöl
Járj közösségbe, ha nem vagy elégedett, akkor keress más gyülekezetet.
Imádkozz, vagy írj leveleket Istennek, énekeld neki a kedvenc dalaidat, keresd a jelenlétét. :) És válaszolni fog!!
Miért is kellene megerősítenei a hitedet? Mik a kételyed alapja? Hol tartasz a kételkedésben? És a hitben? Miért nem a vallás kategóriában tetted fel a kérdést?
Fejtsd ki, kérlek.
Mert a Forrás energiáról, kvantumtér. Tudatalatti nagyszázalékú teremtő képessége, hitrendszerek a Teremtő általi feloldása, cseréje szemléletből nézem, mint Isten, isteni energia. Az #1 válasza a legközelebbi e szempontból. ..viszont a vallás szerinti Istennel való bensőséges kapcsolatot is ugyanannak tartom, azért gondoltam nem kifejezetten bekategóriázni.
A cél elérni hogy érezzem, valóban jelen van,(rendelkezésemre áll),támogat vmi mindig elérhető, igaz, mindent átfogó energia..
1es vagyok
vizsgáld meg a hiteid könnyű mert azok a helyzetek amik ismtélődve szembejönnek a hiteid bizonyítják. Ha nem tetszik ami szembejön már meg is van mit kell megvizsgálnod. Ha tetszik ami szembejön akkormeg könyveld el hogy bizony vannak hasznos hitrendszereid is.
a vallást olyan emberek csinálják - tisztelet a kivételnek - akiknek nem sok köze van istenhez. A vallást mindenki magának csinálja közvetve direkt módon.
Az igazi vallásnak és hitnek pont ezért nincs szüksége intézményes keretekre mert az hogy miben hiszel csak számodra fontos illetve jó esetben hasznos és mérvadó. Igen jól írod/érzed azt nem lehet bekategorizálni.
a környezetedben mindig lesznek támogató és gátló tényezők szóval és azt gyakorlással lehet elérni hogy tudatosan a támogató elemekre fokuszálsz.
a legcsodálatosabb munka önmagadon/önmagadért dolgozni.
Próbálj egy nagyon érzelmes, nyugodt, isteni, emelkedett állapot felé meditálni, ahol átjár téged az üdvözülés, a gyönyör, és engedd ki érzelmeidet neki e állapotban.
Ha ezt megcsinálod néha, olyan közel leszel hozzá, hogy..., hát egyek lesztek, leszünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!