Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Vallás » Miért szamit termeszetellenesn...

Miért szamit termeszetellenesnek az orális szex a Biblia szerint?

Figyelt kérdés

Nem értem, hogyha már kibirja egyáltalán valaki, hogy hazassagig vár a szexszel, akkor miért nem lehet szabadsága végre a szex terén? Miért kell Istennek azt is korlátozni, hogy házastársak hogy szexszelhetnek? Nagyon sok felekezet szerint Isten nem tartja természetesnek az orális szexet..

Én ezt már nem értem komolyan..

2020. szept. 1. 22:26
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

„Debizony, bizonyos betegségek könnyen terjed(het)nek orális szex által, de te legyél okosabb!”

A nemi betegségek egy része meg pont orállal nem terjed, de maga a folyamat nemvtesz kárt.

2020. szept. 1. 23:34
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

No7

"Debizony, bizonyos betegségek könnyen terjed(het)nek orális szex által"

ez igy van, pl. nemi úton terjedo rákot okozó vírusok, AIDS stb.

de ha vártak az eskuvoig, akkor itt két szuz emberrol van szó

2020. szept. 1. 23:35
 13/32 A kérdező kommentje:

Tegyük fel, hogy tényleg helytelen, természetellenes, Istennek nem tetsző dolog az orális szex. Oké.. De akkor Istennek milyen előjáték elfogadható? Vagy akkor Isten szerint durr bele a közepébe szex a természetes? Vagy ha mondjuk az elfogadható Istennek, hogy puszilgatom a férjem hasát, mert ez még "belefer", akkor szigorúan abba kell hagynom, ahogy az ágyékához érnék? Nem értem..

Meg nekem a testrészek között nincs különbség. Ha rendesen ápolt valaki, akkor egyáltalán nem undorito nekem az orális szex. Nekem nem külömb egy pénisz a szájnál. Úgy értem, ha szeretsz valakit, akkor minden porcikajat szereted. És nem undorodok egy bizonyos testreszetol és nem értem, miért nem mindegy, hogy hol kenyeztetem azt, akit szeretek.

Szóval megegyszer a kérdésem, hogy akkor Istennek milyen előjáték elfogadható?

2020. szept. 1. 23:44
 14/32 anonim ***** válasza:
100%
Csak egy olyan betegseget irjatok, amelyik oralisan terjed, de vaginalisan nem. Ha nincs ilyen, akkor a kerdes aspektusaban a betegsegek terjedese irrelevans.
2020. szept. 1. 23:51
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Általában azok a leghangosabb, akik nem hitből ítélkeznek, hanem az ítéleteiket a hittel akarják alátámasztani.
2020. szept. 2. 00:48
 16/32 anonim ***** válasza:
27%

14

Valoban, de a rakot okozo virus ha mehnyakrakot okoz, az szurheto es idoben elkapva még konnyen gyogyithato betegseg.

A szajban szaj- es torokrakot okozva az egyik legkellemetlenebb es legnehezebben gyogyithato fajta.

Ha a ferfi a notol szajherpeszt kap, azt sem kapna el vaginalisan.

2020. szept. 2. 01:00
 17/32 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, a nyolcas és 15ös válaszban az igazság.
2020. szept. 2. 02:50
 18/32 anonim ***** válasza:
9-es meg valami extra prűd vénkisasszony lehet kb. Szerencsére a vallásos máz is kezd eltűnni a világ nagy részéről. Semmi baj nincs az orállal ha mindkét félnek jól esik.
2020. szept. 2. 05:23
 19/32 anonim ***** válasza:
87%

8as 10es és 15ös leírták a tutit. Vannak egyes egyházi személyek, akik semmit se tudnak a témában, valószínűleg szexuálisan frusztráltak, és roppant előítéletesek. A saját bigottságukat pedig aztán ráfogják szegény Istenre, aki soha nem kért olyant, hogy hűséges házastársak egymásnak melyik testrészét mivel meg hogyan ne érintsék. Egymás közt megegyeznek benne, azt csinálnak ami jól esik.

Csak ketten egymással, szóval a fertőző betegségekről szóló mellékszál nettó marhaság, nem is értem, hogy jött ez ide.

2020. szept. 2. 06:41
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi szuzen házasodtunk, és nem vetjük meg az orális szexet. Én katolikus vagyok, férjem protestáns, és e kérdés szerint modern közösségekbe járhattunk, de mindkettőnknek úgy rémlik, hogy a házasságban szexuális téren mindent szabad, ami kölcsönös akarattal, hűséggel, szeretetben történik.

Nekem egyébként nem kedvencem, de a behatolás nekem sokszor fájdalommal jár (egyéb problémák miatt) és ezért szeretem csinálni, mert látom, hogy boldog tőle az, akit szeretek. Nem gondolom, hogy ez ellentétes lenne Isten akaratával, hiszen szeretetből teszem a férjemmel. Istent beengedjük a hálószobánkba, imádkozunk is a helyes szexualitásáért, az egyházakat kívül tartjuk.

2020. szept. 2. 08:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!